Vredestein WINTRAC PRO 98V XL
Bandenmaat
235/45 R 18
Seizoen
Winter
Brandstofverbruik
E
Grip & remweg
B
Rolgeluid
72
Snelheid
V (tot 240 km/h.)
Ean code
8714692344107

U heeft een 18 inch Vredestein WINTRAC PRO 98V XL winterband gekozen met een hoogte van 45 en een breedte van 235 millimeter. Deze band is specifiek ontwikkeld voor een personenwagen en produceert 72 db geluid. Dit is een gebruikelijk geluidsniveau in deze bandmaat.  

De Vredestein band heeft een hoog verbruik ten opzichte van andere banden in zijn klasse. Daarnaast is hij geschikt voor snelheden tot 240 km/u. Deze WINTRAC PRO 98V XL band is overigens een voordelige keuze ten opzichte van het overige aanbod. Met deze band kunt u niet doorrijden met een lekke band.

De remcapaciteit op nat wegdek van de band is gelabeld als B. Daarmee is deze band een veilige keuze. De maximale belasting van de door uw gekozen band is 750 kg per band, wat betekent dat uw voertuig maximaal 3000 kg rijklaar mag wegen wanneer u vier van deze banden gebruikt. 

Hij heeft echter geen 3 PMSF certificering en is hierdoor minder geschikt voor gebruik tijdens extreme weersomstandigheden.

Bij Broekhuis staat de klant voorop. Daarom verkopen wij niet alleen banden, maar bieden wij ook de service van het monteren en balanceren van de band(en). Deze service stopt daar niet; u betaalt pas nadat u tevreden bent over de montage. Omdat wij geloven in ons vakmanschbap en producten, bieden wij naast onze service 12 maanden fabrieksgarantie op de banden en repareren wij het eerste jaar uw band gratis wanneer u een lekke band heeft.

Bij het servicepakket inbegrepen

  • Monteren en balanceren
  • 12 maanden fabrieksgarantie
  • Binnen het eerste jaar gratis reparatie
1. Kies uw banden

Vul in de bandenzoeker een aantal gegevens in zoals de bandenmaat, bandensoort en het bedrag dat u wilt besteden. Kies vervolgens de gewenste band voor uw auto.

2. Maak een afspraak

Plan een afspraak voor de montage of kom de band afhalen bij een van onze vestigingen. Let op; getoonde prijzen zijn exclusief montage.

3. Montage en betaling achteraf

Kom langs in een van onze vestigingen waar vakspecialisten de band(en) voor u monteren. Betalen; kan achteraf, zo zijn wij zeker dat u ook tevreden bent.

Uw bestelling

Gekozen band
Vredestein WINTRAC PRO 98V XL
p/stuk: {{toPrice(pricing.pricePerTire)}}
op voorraad

+ {{toPrice(pricing.assemblyCostsPerTyre)}}
+ {{toPrice(pricing.pickupCostsPerTyre)}}

Aantal

{{toPrice(totalPrice)}}

Met spoed hulp nodig?

Een lekke band? Een vraag? Neem contact op, we helpen u zo snel mogelijk weer op weg.


Advies nodig?
Alternatieven

Contact