Broekhuis Carplus

 Specialist in maatwerk bedrijfswageninrichting!


Maak een afspraak

Bedrijfswageninrichting Broekhuis Carplus

U wilt onbezorgd mobiel kunnen werken. Bij Broekhuis Carplus begrijpen we dat. We zijn expert in het inbouwen van bedrijfswageninrichting. We maken gebruik van twee merken die maatwerkoplossingen bieden op het gebied van bedrijfswageninrichting. Te denken valt aan onder andere het inbouwen van track en trace systemen, standkachels, dubbele cabines, carkits en alarmen. Ook zijn wij gespecialiseerd in het tinten van ramen. Onze inbouwstations bevinden zich in Harderwijk, Goor en Beverwijk, maar niet alle inbouw vindt daar plaats. Sommige werkzaamheden kunnen ook op locatie worden verricht.

Broekhuis Carplus bedrijfswageninrichting

Broekhuis Carplus helpt u graag bij al u vraagstukken omtrent bedrijfswageninrichting of u nu een eenmansbedrijf heeft of verantwoordelijk bent voor een groot wagenpark; u wilt altijd dat uw bedrijfswagen zo efficiënt en praktisch mogelijk is ingericht. Broekhuis Carplus helpt u graag met het praktisch en veilig indelen van het interieur en exterieur. Ook helpen wij u ook graag met comfort en veiligheidsoplossingen. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ontdek onze mogelijkheden

Interieur bedrijfswagens

Wij helpen u graag met diverse inbouwmogelijkheden voor het interieur. Naast de twee merken die maatwerkoplossingen bieden op het gebied van bedrijfswageninrichting, kunt u bij ons ook terecht voor houtbouw, inbouw van dubbele cabines en standkachels.

Exterieur bedrijfswagens

Uw bedrijfswagen wordt intensief gebruikt, belangrijk dus om zorg te dragen voor veiligheid en gemak. Dankzij diverse opbouw oplossingen maken wij uw werkzaamheden makkelijker. Wij kunnen u helpen bij onder andere bumerpbescherming, RVS imperialen, het tinten van ramen, stalen imperialen,  sidebars en backbars.

Comfort & veiligheid

Uw bedrijfswagen is uw rijdend kantoor. Extra belangrijk dus om deze goed te beveiligen en te voorzien van diverse systemen die de veiligheid en het comfort verhogen. Broekhuis Carplus helpt u graag bij de inbouw van onder andere; alarmsystemen, camerasystemen, cruise control, koelsystemen, parkeersensoren, ritregistratie en signalering.

Campers & Caravans

Campers & Caravans

Naast bedrijfswageninrichting zijn wij bij Broekhuis Beverwijk ook gespecialiseerd in het monteren van accessoires voor uw camper of caravan. Wat dacht u bijvoorbeeld van achteruitrijcamera’s, zonnepanelen of caravanmovers?

Vrijblijvend inbouwvoorstel ontvangen?

Wij maken graag een 3D illustratie voor u!

 


Offerte aanvragen
Veel mogelijkheden
Montage op locatie mogelijk
Advies op maat

Contact