Camper en caravan uitrusting bij Broekhuis BeverwijkCamper en caravan uitrusting bij Broekhuis Beverwijk

Camera’s, zonnepanelen en caravanmovers

Broekhuis Beverwijk voor uw camper en caravan uitrusting


Neem contact op

Accessoires voor uw camper of caravan

Met u caravan of camper trekt u erop uit om maximale vrijheid in comfortabele luxe te ervaren. Wij begrijpen daarom dat uw camper of caravan perfect bij uw wensen moet passen. Daarom hebben wij ons gespecialiseerd in het monteren van enkele accessoires voor uw camper of caravan, waarmee elke reis nog fijner wordt!

Naast dat wij bij Broekhuis Beverwijk gespecialiseerd zijn in het repareren van schades aan uw auto, caravan of camper, kunnen wij uw camper of caravan nu ook voorzien van diverse accessoires. Denk bijvoorbeeld aan het monteren van camera’s, zonnepanelen en movers.

Camerasystemen

Camerasystemen

Voer eenvoudig moeilijke manoeuvres uit met uw camper dankzij de digitale en draadloze achteruitrijcamerakit: CAMKIT12. Op de veelzijdige 4,3 inch monitor kunt u over een maximale afstand van 100 meter zien wat er achter uw camper of caravan gebeurt. Zo kunt u zelfs in de grootste uitvoeringen profiteren van deze technologie.

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Zelf de energie opwekken die u onderweg nodig hebt? Het kan met zonnepanelen op het dak van uw camper of caravan. De opgewekte energie wordt opgeslagen in een accu, die vervolgens de energie levert aan de verlichting en stopcontacten bijvoorbeeld. Zo bent u niet meer afhankelijk van aansluitingen in de buurt, maar volledig zelfvoorzienend in energie.

Caravanmover

Caravanmover

Is het parkeren van uw caravan soms even lastig? Met de caravanmover kunt u de caravan moeiteloos manoeuvreren naar de juiste plek. Twee afzonderlijke aandrijfrollen kunnen de wielen zo draaien dat de caravan naar de juiste plek ‘rolt’. U bedient dit eenvoudig met een afstandsbediening, zodat u niet meer achteruit hoeft te rijden met uw caravan.

Contact