Verzekerd van een goed alarm-systeem

Met een SCM gecertificeerd alarmsysteem die voldoet aan de eisen van uw verzekeringsmaatschappij.


Vraag een offerte

Alarmsystemen

Met een SCM gecertificeerd alarm bent u verzekert van een goed alarmsysteem. Niet alleen uw bedrijfsmiddelen en voertuigen zijn dan goed beveiligd maar ook voldoet aan de eisen van uw verzekeringsmaatschappij. 

Klasse 1

Het klasse 1 alarmsysteem zit in de meeste auto's standaard en betreft namelijk de zogenoemde startonderbreker. Een alarmklasse 1 is de minimale eis van een verzekeringsmaatschappij. Mocht u geen startonderbreker in uw auto hebben dan kunnen wij voor u een klasse 1 alarmsysteem inbouwen.

Klasse 2

Het klasse 2 alarmsysteem bestaat uit een automatisch inschakelende dubbele blokkering (net als klasse 1), plus een inbraakdetectiesysteem  en alarmering (sirene).

Klasse 3

Het klasse 3 alarmsysteem heeft naast de beveiliging van klasse 2 een aanvullende sabotagesignalering en hellingdetectie. De sirene bevat een ingebouwde noodstroomvoorziening. Als de draad tussen de sirene en de centrale wordt doorgeknipt, zal de sirene afgaan op de noodstroomvoorziening.

Klasse 4

Het klasse 4 alarmsysteem heeft naast de beveiling van klasse 3 ook de mogelijkheid van het voertuig volgsysteem op oproep. Sinds begin 2002 is de SCM begonnen met de certificering van voertuigvolgsystemen. Met deze systemen is het mogelijk om een gestolen voertuig na de diefstal te traceren. Een klasse 4 alarmsysteem is altijd een combinatie van een klasse 1,2 of 3 systeem en een voertuigvolgsysteem.

Klasse 5

Het klasse 5 alarmsysteem onderscheidt zich van een klasse 4 alarmsysteem door het feit dat wanneer het alarm afgaat er een melding gaat naar de meldkamer die direct overschakelt op het volgen van uw voertuig.

Informeer bij onze adviseur naar de verschillende mogelijkheden en de daarbij behorende kosten.

Neem contact op

Waarom een VebaBox?

Eén van de belangrijkste voordelen van de VebaBox is dat deze eenvoudig over te zetten is naar een ander of volgend voertuig. Hierdoor kan hij afgeschreven worden over meerdere voertuigen, wat de investering zeer interessant maakt. Voor ieder merk en elk model bedrijfswagen heeft VebaBox een standaarduitvoering beschikbaar. Wilt u meer weten over de VebaBox en mogelijkheden van koeltransport? Neem dan gerust contact met ons op.

Vrijblijvend inbouwvoorstel ontvangen?

Wij maken graag een 3D illustratie voor u!

 


Offerte aanvragen

Contact