Omvormers

De juiste spanning.


Neem contact op

Energie omvormen naar de juiste spanning

Voor uw werkzaamheden op locatie is er de mogelijkheid om u van de juiste stroombehoeften te voorzien. Dit kan door het omvormen van 12V naar 230V. Technisch zijn er wel een aantal punten waarop gelet moet worden zoals zuivere of gemodificeerde sinus-omvormers. Dit voorkomt namelijk beschadiging aan uw gereedschappen. Ook is het aan te raden om een scheidingsrelais te monteren ter voorkoming van het leeglopen van de accu van uw bedrijfswagen.

Waarom een VebaBox?

Eén van de belangrijkste voordelen van de VebaBox is dat deze eenvoudig over te zetten is naar een ander of volgend voertuig. Hierdoor kan hij afgeschreven worden over meerdere voertuigen, wat de investering zeer interessant maakt. Voor ieder merk en elk model bedrijfswagen heeft VebaBox een standaarduitvoering beschikbaar. Wilt u meer weten over de VebaBox en mogelijkheden van koeltransport? Neem dan gerust contact met ons op.

Vraag een offerte aan

Bedankt voor uw interesse in onze producten of diensten. Na het invullen van onderstaand formulier nemen we binnen één werkdag contact met u op.

 

Broekhuis borgt uw privacy

Contact opnemen?

Heeft u vragen of heeft u advies nodig? 


Mail ons

Contact