Telefonie oplossingen


De juiste oplossing kiezen?

Voorkom onnodig dure boetes en let op uw veiligheid door handsfree te bellen in uw auto. Carplus biedt u diverse mogelijkheden aan op het gebied van telefonie. Hierbij kunt u denken aan diverse carkits van merken als Parrot en Nokia en aan de vakkundige inbouw daarvan.

Het maakt nogal verschil hoe een carkit ingebouwd wordt in uw auto. Worden er delen van  uw auto blijvend beschadigd door de montage of wordt dat zoveel mogelijk vermeden. Hierin maakt Carplus het verschil! Of het nu een inbouw van één carkit betreft of van een heel wagenpark, of het nu bij ons in Harderwijk gebeurt of bij u op locatie, Carplus regelt het voor u. 

Offerte aanvragen

Waarom een VebaBox?

Eén van de belangrijkste voordelen van de VebaBox is dat deze eenvoudig over te zetten is naar een ander of volgend voertuig. Hierdoor kan hij afgeschreven worden over meerdere voertuigen, wat de investering zeer interessant maakt. Voor ieder merk en elk model bedrijfswagen heeft VebaBox een standaarduitvoering beschikbaar. Wilt u meer weten over de VebaBox en mogelijkheden van koeltransport? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact opnemen?

Heeft u vragen of heeft u advies nodig? 


Mail ons

Contact