Uw bedrijfswagen inrichten?

Wij geven u vrijblijvend advies en installeren vakkundig.


Maak een afspraak

Bumperbescherming

Bescherm uw voertuig met bumperbescherming. Een bedrijfswagen wordt vaak intensief gebruikt. Om te voorkomen dat uw voertuig beschadigingen oploopt bij het in- en uitladen zijn er verschillende typen bumperbeschermingen beschikbaar die deze schades kunnen helpen voorkomen.


RVS imperialen

Zoekt u een onverwoestbare RVS imperiaal voor uw auto? Een roofrack dat jaren meegaat en moeiteloos de zwaarste lading draagt? Carplus biedt u imperialen van professionele kwaliteit in alle soorten en maten.

Meer over RVS imperialen

Ramen tinten

Ramen tinten is één van de expertises van Broekhuis Carplus. Getinte of geblindeerde ramen geven niet alleen een mooie uitstraling maar bieden ook de gewenste bescherming en privacy. 


Stalen imperialen

Met de stalen imperialen van Carplus bieden we u een imperiaal die uiterst geschikt is voor uw dagelijks vervoer van zware en/of lange materialen. De robuuste, stalen imperialen worden standaard voorzien van een zwarte epoxypoedercoating(RAL9005). 

Meer over stalen imperialen

Sidebars en backbars

Met sidebars, ziet uw auto er stijlvoller uit. Daarnaast beschermen sidebars uw auto bij lichte aanrijdingen tegen dure schades aan de zijkant van uw auto. Niet alleen mooi dus, maar ook heel functioneel.


Veel mogelijkheden
Montage op locatie mogelijk
Advies op maat

Vrijblijvend inbouwvoorstel ontvangen?

Wij maken graag een 3D illustratie voor u!

 


Offerte aanvragen

Contact