Optimaal draagvermogen en gebruiksgemak

De bijna onverwoestbare RVS imperialen gaan jaren mee.


Offerte aanvragen

Optimaal draagvermogen en gebruiksgemak

Zoekt u een onverwoestbaar RVS imperiaal voor uw auto? Eentje die jaren meegaat en moeiteloos de zwaarste lading draagt? Carplus biedt u imperialen van professionele kwaliteit in alle soorten en maten.

Een imperiaal krijgt veel te verduren. Of u nu in de bouw werkt, in de elektrotechniek of een ander vakgebied materialen belanden niet altijd even voorzichtig op het imperiaal. Een imperiaal is immers gereedschap dat vooral oerdegelijk, veilig en praktisch moet zijn. Ook als u eens een keer een extra zware lading vervoert. Onze imperialen zijn heavy duty, licht van gewicht en gemaakt voor de zwaarste klus

Uwimperiaal in elke uitvoering

Carplus kan u elk RVS imperiaal waar uw naar op zoek bent leveren. Of dat nu is voor uw Volkswagen T5, een Caddy, een Ford Transit of een Opel Vivaro, wij bieden ze allemaal aan. Imperialen zijn leverbaar in vele uitvoeringen, zowel ter grote van het gehele dak als kortere varianten.

Het toppunt van gebruiksgemak

Een RVS imperiaal van Carplus is een doordacht topproduct. Dat merkt u aan de vele details die het bevestigen van lading heel eenvoudig maken. Een goed voorbeeld van gebruiksgemak is ook onze geluidswikkel. Elk roofrack van RVS is standaard uitgerust met deze innovatie die de geluiden van de wind tegengaat. Hierdoor zijn roest, krassen en slijtageschade verleden tijd. Voor extra gebruiksgemak is uw imperiaal nog uit te breiden met veel handige accessoires; van loopplank tot werkplateau.

Gemakkelijk beladen door standaard ladderrol

Elk RVS imperiaal is standaard voorzien van een ladderrol. Door de ladderrol is het beladen van het imperiaal een stuk eenvoudiger. De laadrol steekt iets voorbij de schuine denkbeeldige lijn tussen de grond en de achterdeuren. Hierdoor kan de lading veilig tegen de rol aangezet worden zonder dat deuren of achterruit beschadigd raken.

Contact opnemen?

Heeft u vragen of heeft u advies nodig? 


Mail ons

Contact