Bedrijfswageninrichting van Sortimo

Broekhuis Carplus heeft twee leveranciers voor bedrijfswageninrichting op maat. Bij onze Carplus vestigingen in Goor en Harderwijk zijn wij leverancier van Sortimo. Dit A-merk levert maatwerk oplossingen voor uw bedrijfswageninrichting. Wilt u meer weten over de producten van Sortimo? Lees dan direct verder.


Bedrijfswageninrichting van Aluca

Broekhuis Carplus heeft twee leveranciers voor bedrijfswageninrichting op maat. Bij onze vestiging in Noord-Holland leveren wij Aluca. Dit merk zorgt voor bedrijfswageninrichting op maat. Benieuwd naar de mogelijkheden van Aluca bedrijfswageninrichting? Lees direct verder.

 

Lees meer

Houtbouw

Wij maken alle houtbouw oplossingen naar uw wensen op maat. De basis oplossing van vloerplaten en wandbekleding kunnen wij uitbreiden met ons assortiment van houtbouw, Aluca of  Sortimo producten. Bij houtbouw kunt u bijvoorbeeld denken aan: dubbele vloeren, vakkenkasten en ladesystemen of een verdiept kopschot.


Dubbele cabine

Wenst u meer zitplaatsen in uw bedrijfswagen? Een dubbele cabine biedt dan een uitkomst. Een bedrijfswagen voorzien van een dubbele cabine is één van de specialiteiten van Carplus. Of het nu een nieuwe of gebruikte bedrijfswagen is, wij hebben voor u de juiste oplossing.

 

Meer over dubbele cabines

Standkachels

Stap voortaan in een voorverwarmde auto en voorkom zo een koude start. IJskoude handen, natte voeten en een slecht humeur? Laat de komende winter uw dag niet bederven door het ijsvrij moeten maken van de autoruit. Stap in een aangenaam voorverwarmde auto en geniet van de voordelen van een Webasto standkachel.

 


Veel mogelijkheden
Montage op locatie mogelijk
Advies op maat

Contact