Sortimo

Sortimo, het A-merk op het gebied van bedrijfswageninrichting. Als dealer van Sortimo is Broekhuis Carplus dé partner voor de inrichting van uw bedrijfswagen. Sortimo is een A-merk op het gebied van bedrijfswageninrichting en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider.


Houtbouw

Wij maken alle houtbouw oplossingen naar uw wensen op maat. De basis oplossing van vloerplaten en wandbekleding kunnen wij uitbreiden met ons assortiment van houtbouw of Sortimo producten. Bij houtbouw kunt u bijvoorbeeld denken aan: dubbele vloeren, vakkenkasten en ladesystemen of een verdiept kopschot.

Meer over houtbouw

Dubbele cabine

Wenst u meer zitplaatsen in uw bedrijfswagen? Een dubbele cabine biedt uitkomst. Een bedrijfswagen voorzien van een dubbele cabine is één van de specialiteiten van Carplus. Of het nu een nieuwe of gebruikte bedrijfswagen is, wij hebben voor u de juiste oplossing. 


Standkachels

Stap voortaan in een voorverwarmde auto en voorkom zo een koude start. IJskoude handen, natte voeten en een slecht humeur? Laat de komende winter uw dag niet bederven door het ijsvrij moeten maken van de autoruit. Stap in een aangenaam voorverwarmde auto en geniet van de voordelen van een Webasto standkachel. 

Meer over standkachels

Veel mogelijkheden
Montage op locatie mogelijk
Advies op maat

Contact