Aluca

Inrichting die werkt! Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?


Vraag 3D voorstel aan

Aluca bedrijfswageninrichting

Broekhuis Carplus heeft drie vestigingen met ieder hun eigen inbouwstation. Vind meer informatie over de vestigingen in Goor en Harderwijk. Bij onze Carplus vestiging in Beverwijk kunt u terecht voor bedrijfswageninrichting van Aluca. Van bezemsteelhouder tot zo ver als uw behoeften gaan; Broekhuis Carplus heeft altijd een maatwerk oplossing voor u.

Aluca bedrijfswageninrichting

Onze inbouwmonteurs kennen de Aluca producten als de binnenkant van hun  broekzak en bouwen uw bedrijfswageninrichting voor u in. Daarnaast ontvangt u bij Aluca 8 jaar garantie op de materialen. Een ander voordeel is de duurzaamheid en de Veiligheid (TÜV getest) van Aluca producten. De materialen van Aluca zijn namelijk uit 100% aluminium gemaakt en zijn daarmee niet alleen erg sterk, maar ook lichtgewicht! Met Aluca weet u één ding zeker; uw bedrijfswagen verandert naar een volwaardige rijdende werkplaats.


Voordelen van Aluca

  • Lichtgewicht; waardoor meer laadvermogen en minderbrandstofverbruik
  • Duurzaam; alle Aluca inrichtingen zijn duurzaam geproduceerd en recuclebaar
  • Veiligheid; veiligheid gaat boven alles
  • 8 jaar garantie; op het product Aluca
  • Efficiënt; door de efficiënte inrichting is alles eenvoudig te vinden
  • Ergonomie; dankzij Dimension 2 onderladesysteem zij de spullen eenvoudig bereikbaar

Modulair systeem Aluca

De producten van Aluca zijn opgebouwd uit eenmodulairsysteem die uit verschillende onderdelen bestaat. Denk hierbij aan; staanders, schappen, schuifladen, tussenbakken, koffertableaus, langgoedbak en opklapbare werkbanken. Naast de talloze combinaties die mogelijk zijn door de vele maten en indelingen, is het Systeem Aluca ook nog eens uit te breiden met een groot scala aan accessoires, koffers, boxen en onderladen!


Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op, dan laten wij de mogelijkheden zien.

Offerte aanvragen

Contact