Dubbele cabine in uw bedrijfswagen?

Wij zijn erkend installateur van Snoeks en geven u graag advies. 


Maak een afspraak

Ombouwen naar dubbele cabine

Een bedrijfswagen voorzien van een dubbele cabine is één van de specialiteiten van Carplus. Of het nu een nieuwe of gebruikte bedrijfswagen is, wij hebben voor u de juiste oplossing. Als u dat wenst zorgen wij ook voor de officiële ombouw van het kenteken van geel (personenwagen) naar grijs (bedrijfswagen) kenteken of van grijs naar geel kenteken.

Snoeks-dealer

Voor het inbouwen van dubbele cabines zijn wij Snoeks-dealer. De productlijn van Snoeks staat voor service, kwaliteit en voor uw veiligheid. De dubbele cabine’s van Snoeks die wij inbouwen voldoen aan de hoogste kwaliteit eisen en zijn beschikbaar voor bijna alle soorten bedrijfswagens.

Fiscaal voordeel

Naast de extra zitplaatsen die een dubbele cabine oplevert is de dubbele cabine veelal ook een fiscaal aantrekkelijke optie voor het efficiënt vervoeren van personen en lading. U hoeft namelijk geen BPM-heffing te betalen bij aanschaf van de auto en betaald een lager tarief wegenbelasting.

Geschikt voor ieder merk en type bedrijfswagen

De Snoeks dubbele cabine is leverbaar voor vrijwel ieder merk en type bedrijfswagen in meerdere varianten van basis tot luxe. Deze varianten kenmerken zich door middel van bijvoorbeeld extra opbergmogelijkheden, losse zetels met armleggers, tapijt, hemelbekleding en luxe zijwanden. Door continu te innoveren en te werken aan de veiligheid van de dubbele cabines zijn alle dubbele cabines beschikbaar met in ABS uitgevoerde separatiewanden, banken voorzien van driepunts veiligheidgordels en verstelbare hoofdsteunen.

Veilige cabines

Alle dubbele cabines die wij inbouwen zijn getest en goedgekeurd volgens huidige Europese richtlijnen. Kortom; veiligheid, maat oplossingen, optimaal zitcomfort en de toepassing van duurzame materialen zijn kenmerken van de dubbele cabines die Carplus inbouwt. Wij geven u graag persoonlijk advies op maat. Wij vinden het namelijk van groot belang u de beste oplossing te bieden voor uw vervoerswensen.

Veel mogelijkheden
Montage op locatie mogelijk
Advies op maat

Vrijblijvend inbouwvoorstel ontvangen?

Wij maken graag een 3D illustratie voor u!

 


Offerte aanvragen

Contact