Houtbouw bedrijfswageninrichting

Van een 'standaard' aftimmering tot maatwerk oplossingen, we helpen u graag verder.


Offerte aanvragen

Houtbouw is vakmanschap

De basis oplossing van vloerplaten en wandbekleding kunnen wij uitbreiden met ons assortiment van houtbouw. Bij houtbouw kunt u bijvoorbeeld denken aan: dubbele vloeren, vakkenkasten en ladesystemen of een verdiept kopschot.

Laadruimte betimmering

U beschermt uw bedrijfswagen én uw vracht of gereedschap tegen beschadigingen met onze vloer- en wandbetimmering. Deze betimmering is de oplossing voor elke bedrijfswagen en kenmerkt zich door hoge kwaliteit van materialen en afwerking. Zo kitten wij bijvoorbeeld elke vloer netjes voor u af.

Mogelijkheden met houtbouw

De basis oplossing van vloerplaten en wandbekleding kunnen wij uitbreiden. Doordat we dubbele vloeren met ladesystemen en diverse kastopstellingen voor veel grote partijen hebben gebouwd en geleverd hebben wij op dit terrein veel ervaring. Graag bieden wij u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze doorontwikkelde systemen op het gebied van houtbouwoplossingen. Heeft u specifieke wensen? Werkelijk alles is mogelijk. Onze specialisten denken graag met u mee voor een inrichtingsvoorstel op maat.

Offerte aanvragen

Veel mogelijkheden
Montage op locatie mogelijk
Advies op maat

Vrijblijvend inbouwvoorstel ontvangen?

Wij maken graag een 3D illustratie voor u!

 


Offerte aanvragen

Contact