Bedrijfswageninrichting van Sortimo en Aluca

Broekhuis Carplus heeft drie vestigingen met ieder hun eigen inbouwstation. Bij de vestigingen in Goor en Harderwijk kunt u terecht voor bedrijfswageninrichting van Sortimo en in Beverwijk voor bedrijfswageninrichting van Aluca. Beide leveranciers leveren A-merkproducten op het gebied van bedrijfswageninrichting. Beide leveranciers onderscheiden zich door de breedte van hun assortiment. Van bezemsteelhouder tot zo ver als uw behoefte gaan Broekhuis Carplus heeft altijd een maatwerk oplossing voor u.

Sortimo bedrijfswageninrichting

De oplossingen van Sortimo zijn zo populair dat de systemen en maatvoeringen breed gedragen worden in de gereedschap wereld. Te denken valt aan leveranciers als Fischer, Gedore en Bosch. Sortimo gebruikt al ruim 30 jaar dezelfde maatvoeringen. Hiermee blijft uw bedrijfswageninrichting altijd actueel. 


Sortimo oplossingen op maat

Sortimo heeft branchespecifieke maatoplossingen om uw dagelijkse
werkzaamheden comfortabeler en efficiënter te maken. Of u nu op zoek bent naar een voertuiginrichting, bestickering of een opberghulp uit ons assortiment aan kunt u uw bedrijfswagen volgens uw behoeften inrichten. Zo beschikken wij onder andere over het modulair opgebouwde SR5.


Aluca bedrijfswageninrichting

Onze inbouwmonteurs kennen de ALUCA producten als de binnenkant van hun  broekzak en bouwen uw bedrijfswagen voor u in. Daarnaast ontvangt u bij Aluca 8   jaar garantie op de materialen. Een ander voordeel is de duurzaamheid en de Veiligheid (TÜV getest ) van ALUCA producten. De materialen van ALUCA zijn namelijk uit 100% aluminium gemaakt en zijn daarmee niet alleen erg sterk, maar ook lichtgewicht! Met Aluca weet u één ding zeker; uw bedrijfswagen verandert naar een volwaardige rijdende werkplaats.


Modulair systeem Aluca

De producten van Aluca zijn opgebouwd uit eenmodulairsysteem die uit verschillende onderdelen bestaat. Denk hierbij aan; staanders, schappen, schuifladen, tussenbakken, koffertableaus, langgoedbak en opklapbare werkbanken. Naast de talloze combinaties die mogelijk zijn door de vele maten en indelingen, is het Systeem ALUCA ook nog eens uit te breiden met een groot scala aan accessoires, koffers, boxen en onderladen!


Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op, dan laten wij de mogelijkheden zien.

Offerte aanvragen

Contact