Sortimo

Inrichting die werkt! Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?


Vraag 3D voorstel aan

Sortimo bedrijfswageninrichting

Broekhuis Carplus heeft drie vestigingen met ieder hun eigen inbouwstation. Vind meer informatie over de vestiging in Beverwijk. Bij onze Carplus vestigingen in Harderwijk en Goor kunt u terecht voor bedrijfswageninrichting van Sortimo. Van bezemsteelhouder tot zo ver als uw behoeften gaan; Broekhuis Carplus heeft altijd een maatwerk oplossing voor u.

Sortimo bedrijfswageninrichting

De oplossingen van Sortimo zijn zo populair dat de systemen en maatvoeringen breed gedragen worden in de gereedschap wereld. Te denken valt aan leveranciers als Fischer, Gedore en Bosch. Sortimo gebruikt al ruim 30 jaar dezelfde maatvoeringen. Hiermee blijft uw bedrijfswageninrichting altijd actueel. 


Sortimo oplossingen op maat

Sortimo heeft branchespecifieke maatoplossingen om uw dagelijkse werkzaamheden comfortabeler en efficiënter te maken. Of u nu op zoek bent naar voertuiginrichting, bestickering of een opberghulp met ons brede assortiment kunt u een bedrijfswagen geheel volgens uw behoeften inrichten.


Sortimo SR5 bedrijfswageninrichting

Wij beschikken onder andere over het modulair opgebouwde SR5. Dit voertuig-inrichtingssysteem is tweemaal onderscheiden door een internationale expertjury van de Plus X Awards. Zo is SR5 uitgeroepen tot “Beste product van het jaar 2019” in de categorie autoaccessoires. Dit bedrijfswageninrichtingsysteem is zo ontworpen dat u direct toegang heeft tot alle gereedschappen en vervoerde goederen overzichtelijk kunnen worden opgeborgen. Het beproefde en in de bedrijfwageninrichting geïntegreerde ladingbeveiligingssysteem ProSafe garandeert veiligheid voor de inzittenden en de lading.


Bedrijfsfilm

Bedrijfsbrochure

Download

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op, dan laten wij de mogelijkheden zien.

Offerte aanvragen

Contact