Exclusief dealer van Sortimo

Als dealer van Sortimo is Broekhuis Carplus dé partner voor de inrichting van uw bedrijfswagen. Sortimo is een A-merk op het gebied van bedrijfswageninrichting en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider. Sortimo onderscheidt zich door de breedte van het assortiment. Dit begint bij een bezemsteelhouder en eindigt waar u het wilt.

De oplossingen van Sortimo zijn zo populair dat de systemen en maatvoeringen breed gedragen worden in de gereedschap wereld. Te denken valt aan leveranciers als Fischer, Gedore en Bosch. Sortimo gebruikt al ruim 30 jaar dezelfde maatvoeringen. Hiermee blijft uw bedrijfswageninrichting altijd actueel.

Express Regaal Systemen

Dé oplossing voor pakketvervoer!


FlexRack van Sortimo

Met de schappen open geklapt is het express-regaalsysteem dé oplossing voor het vervoeren van pakketten. Het mooie van deze oplossing is dat de laadruimte geheel flexibel is en in te delen zoals u dit wilt. Bovendien zijn de legplanken ook weer in te klappen. U heeft dus ruimte wanneer u het nodig heeft. Standaard zijn de legplanken aan de onderzijde voorzien van sjorrailbevestigingspunten. Voor een vrijblijvend voorstel op maat kunt u contact met ons opnemen.

Indeling zoals u wilt

Een flexibel systeem volledig op maat en naar wens in te richten. 

Veilig vervoer

Pakketten veilig vervoeren en zeker zijn dat ze op hun plaats blijven liggen. 

Efficiënt

FlexRack van Sortimo geeft u ruimte wanneer u dat nodig heeft. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op, dan laten wij de mogelijkheden zien.

Offerte aanvragen

Gereedschapspanelen en haken, handige extra's voor uw bedrijfswageninrichting

De nieuwe geperforeerde wandpanelen van Sortimo zien er niet alleen elegant uit maar vormen ook dé plek voor diverse houders. Dit is vooral geschikt voor het efficient gebruiken van uw voertuig als bevestigingspunt voor gereedschaphouders en bijvoorbeeld een handdoekrolhouder.

Er zijn veel mogelijkheden voor wat betreft het vastzetten van uw gereedschappen. Zo zijn er vele originele haken en houders beschikbaar. De nieuwe antracietkleurige haken zijn gemaakt van robuust kunststof en precies geschikt voor uw gereedschap.

Informeer naar de mogelijkheden voor uw bedrijfswagen bij ons.

Koffers en boxen

Met Sortimo is er een oplossing voor elke toepassing.


Geordend werken met de opbergsystemen van Sortimo.

Het ingenieuze idee van opgeruimd en mobiel werken is steeds verder ontwikkeld. Tegenwoordig biedt Sortimo goed doordachte opbergsystemen aan die eenvoudig kunnen worden geïntegreerd in de bedrijfswagen. De (service)koffer en het brede assortiment S- en M-BOXXen zijn essentiële onderdelen van het systeem.

Als een stalen koffer te zwaar is, kunt u bij ons ook terecht voor een sterke en transparante T-BOXX. De transparante deksel biedt een duidelijk overzicht van de inhoud van de koffer. De koffers zijn dusdanig stevig dat er met gemak op gestaan kan worden zonder dat dit de box beschadigt.

Sjorrails en spanstangen

Zet uw lading goed vast. Met de spanstangen, spanbanden en wel of niet verzonken sjorrails kunnen alle soorten ladingen eenvoudig worden vastgezet in het voertuig. De montagerail en spanstangen kunnen naar uw wens gemonteerd worden in uw bedrijfswagen. Zo kunt u de spanstang verticaal gebruiken om uw lading, zoals bijvoorbeeld een deur of raam, vast te zetten of horizontaal om uw lading te vergrendelen. Bevestigingspunten voor uw spanband zijn bij Sortimo geïntegreerd  in de stelling maar uiteraard heeft u ook nog vele mogelijkheden voor bevestiginspunten in de vloer of aan het kopschot.


Contact