Nooit meer ijs krabben?

Laat een Webasto standkachel inbouwen!


Offerte aanvragen

Webasto standverwarming: meer dan warmte alleen

IJskoude handen, natte voeten en een slecht humeur? Laat de komende winter uw dag niet bederven door het ijsvrij moeten maken van de autoruit. Stap in een aangenaam voorverwarmde auto en geniet van de voordelen van een Webasto standkachel. De kachel zorgt niet alleen voor een aangename start van de dag, maar is ook beter voor de auto en het milieu. Webasto test de standkachels uitvoerig tot in elk detail. Zo kunt u zeker zijn van een duurzaam product dat onder extreme omstandigheden perfect functioneert.

In no time een comfortabele temperatuur

Alle Webasto standkachels functioneren volgens hetzelfde principe en zorgen op bijzonder efficiënte wijze voor een prettig interieur. Zo kunt u kiezen of u de standkachel wil voorprogrammeren met de comfortabele tijdklok of de met een afstandbediening met een bereik tot wel 1.000 meter.

Daarnaast beschikt een Webasto standkachel ook over de mogelijkheid om via een Iphone bedient te worden. Webasto is al voor de 5e keer op rij gekozen tot 'Best Brand' en ook DEKRA bevestigt de kwaliteit van de Webasto standkachels.

Offerte aanvragen

Nooit meer ijs krabben
Brandstof besparend
Geen koude start meer

Vrijblijvend inbouwvoorstel ontvangen?

Wij maken graag een 3D illustratie voor u!

 


Offerte aanvragen

Contact