Over ons

U wilt onbezorgd mobiel kunnen werken? Wij verzorgen uw mobiele werkplaats!


Maak een afspraak

Over ons

U wilt onbezorgd mobiel kunnen werken. Bij Broekhuis Carplus begrijpen we dat. We zijn expert in het inbouwen van bedrijfswageninrichting en maken daarbij gebruik van Sortimo, marktleider in Nederland. Carplus houdt zich bezig met alle mogelijke vormen van in- en opbouw. Te denken valt aan onder andere het inbouwen van track en trace systemen, standkachels, dubbele cabines, carkits en alarmsystemen. Ook zijn wij gespecialiseerd in het tinten van ramen. Ons inbouwstation bevindt zich in Harderwijk, maar niet alle inbouw vindt daar plaats. Verschillende werkzaamheden kunnen ook op locatie worden verricht. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Duurzame kwaliteit

Onze norm voor bedrijfswageninrichting

Onze bedrijfswagenproducten worden dagelijks blootgesteld aan intensief gebruik, ze zijn onderhevig aan hoge belastingen. Om u constant van de beste producten te kunnen voorzien hechten wij veel waarde aan het frequent testen van deze producten. Zo kunt u ze zonder zorgen gebruiken waarvoor u ze gekocht heeft.

Wij streven naar kwaliteit en service, daarom bent u bij Carplus aan het goede adres voor een samenwerking op de lange termijn. Meer weten over onze producten of diensten? Vraag om een vrijblijvend adviesgesprek.

Duurzame kwaliteit

Door uitgebreid te testen kunnen wij u een hoogwaardig product afleveren. Hiervoor hebben wij leveranciers die al jaren onze betrouwbare partner zijn. Samen testen wij onze materialen en kiezen we voor de gewenste kwaliteit. Uit de reslutaten van botsproeven met een alternatieve bedrijfswageninrichting ten opzichte van Sortimo blijkt wel hoe groot het verschil is als het gaat over uw persoonlijke veiligheid en uw producten.

Advies op maat

De klant staat centraal

Als inbouwstation voor bedrijfswagens zijn wij gespecialiseerd in elke optie op en aan uw (bedrijfs)wagen. Wij willen u hier graag over adviseren. Voor het bepalen van de juiste inrichting en accessoires staan uw wensen centraal.  We zoeken samen met u naar passende oplossingen. Ons doel is een goed geïnformeerde en tevreden klant.

Heeft u bijvoorbeeld al eens gedacht aan het gewenste comfort, uitbreidingsmogelijkheden, veiligheid en de gevolgen van bedrijfswageninrichting voor de rij-eigenschappen van uw auto? Juist daarom staan onze experts voor u klaar zodat u met uw bedrijfswagen veilig op weg kunt.

Maak een afspraak

Vrijblijvend inbouwvoorstel ontvangen?

Wij maken graag een 3D illustratie voor u!

 


Offerte aanvragen

Contact