Waarom Carplus?

Bekijk onze referenties. Meer verhalen lezen of zelf kennis maken met ons? 


Maak een afspraak

Referenties

In deze rubriek willen we u graag een impressie geven van een aantal klantcases om u een indruk te geven van de werkzaamheden die we de recent hebben uitgevoerd. Mocht u geinteresseerd zijn in een maatwerkoplossing voor uw bedrijf neem dan zeker contact met ons op.

Waterschap Zuiderzeeland

Broekhuis heeft in samenwerking met meerdere Broekhuis vestigingen de levering verzorgt van de Peugeots en Fords voor het Waterschap Zuiderzeeland. Daarnaast heeft Broekhuis Carplus deze auto’s voorzien van allerlei accessoires en inrichting op maat. Door het unieke concept en het totaalpakket van Broekhuis, is de samenwerking met het Waterschap Zuiderzeeland tot stand gekomen. Alles is zo ook onder 'één dak' gerealiseerd voor deze klant. Broekhuis Business Service, Broekhuis Peugeot Lelystad, Broekhuis Ford Harderwijk en Broekhuis Carplus hebben meegewerkt aan het slagen van dit mooie project. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat de lijntjes heel kort bleven en er dus snel geschakeld en gewerkt kon worden. Onder andere de volgende onderdelen zijn in de auto's gerealiseerd:

  • Koelunits;
  • Agegraten;
  • Lieren;
  • Was/spoelbakken;
  • Maclights;
  • Sortimo bedrijfswageninrichting;
  • Telescoopladders;
  • Slanghaspels;
  • Luchtverwarming;
  • Standkachel.

Shimano Benelux

Shimano Benelux is de officiële distributeur van Shimano fietsonderdelen en -accessoires in België, Nederland en Luxemburg. Het bedrijf is eigendom van Shimano Inc. een beursgenoteerde onderneming uit Osaka Japan. Naast het merk Shimano vertegenwoordigt Shimano Benelux tevens op exclusieve basis 18 andere topmerken op fietsgebied. Op dit moment zijn er ruim 80 mensen werkzaam.

Shimano Benelux wil een uitstekende leverancier zijn voor haar klanten door het aanbieden van hoge kwaliteit fietsonderdelen en fietsaccessoires. Daarnaast streeft Shimano Benelux naar het leveren van een bijdrage aan de gezondheid en het geluk van de samenleving middels het recreatieve en sportieve karakter van haar producten.

 

Bedrijfswageninrichting door Carplus

Broekhuis Carplus gaat de twee Volkswagen T5 bestelwagens voorzien van een passende bedrijfswageninrichting. Deze bedrijfswagens zullen in Nederland en België ingezet gaan worden voor de ondersteuning tijdens de diverse wieler- en mountainbikewedstrijden. Voor de inrichting van de bedrijfswagens heeft Shimano Benelux gekozen voor de veelzijdige producten van Sortimo. Samen met de uitneembare koffers en de naar eigen wens in te delen vakken, kunnen zij elke wedstrijd aan!


Schuuring

Over Schuuring

Schuuring verbindt mensen door digitale netwerken aan te leggen in heel Nederland. Traditionele kopernetwerken, moderne ICT voorzieningen en draadloze netwerken. In steeds meer hybride varianten. Net zo gemakkelijk onder de grond als inpandig in grote gebouwen. Niet voor niets behoren zij tot de top 3 in de sector. Een kwestie van smart en efficiënt samenwerken in de keten. En van duurzame relaties met de opdrachtgevers.

Bedrijfswageninrichting door Carplus

Broekhuis Carplus verzorgt de complete inrichting van alle bedrijfswagens van Schuuring zodat de medewerkers van Schuuring op locatie alle gereedschappen snel bij de hand hebben. Dit kan doormiddel van slimme opbergmogelijkheden.


Vermeerpleingroep

Over de Vermeerpleingroep

Het vak van de Vermeerpleingroep is "installatietechnieken". Dit komt tot uiting in vele duizenden uitgevoerde projecten op het gebied van elektrotechniek en werktuigkunde. Daarnaast heeft de Vermeerpleingroep een aantal specialisaties zoals telematica, noodstroomvoorzieningen, bliksembeveiliging, medische aarding, complexe klimaatsystemen en distributiesystemen voor medische en technische gassen. De expertise van de Vermeerpleingroep wordt nog iedere dag aangevuld door opleiding en werving van medewerkers en door boeiend werk voor onze opdrachtgevers in uitdagende opdrachten die slimme en unieke oplossingen vragen.

Bedrijfswageninrichting door Carplus

De medewerkers van de Vermeerpleingroep zouden er niet meer aan moeten denken om hun dagelijkse werk te moeten doen zonder de geavanceerde bedrijfswageninrichting waarmee Broekhuis Carplus de bedrijfswagen uitrust. De bedrijfswagens van de Vermeerpleingroep worden uitgerust met a-merk inrichting van Sortimo.


BRUIL Infra

Over BRUIL Infra

BRUIL Infra is gespcialiseerd in ontwerp, aanleg, reconstructie, beheer en onderhoud van verhardingen in asfalt en beton. Naast deze activiteiten voeren we ook riolerings-, sanerings-, sloop-, funderings-, grond-, en straatwerken uit. BRUIL Infra produceert haar asfalt voor de Nederlandse markt zelf met de asfaltinstallaties in Doetinchem en in Harderwijk.

Bedrijfswageninrichting door Carplus

Inrichting van de Peugeot Partners met een Sortimo bedrijfswageninrichting. Hiermee BRUIL Infra een standaard uitvoering samengesteld in overleg met Broekhuis en met de berijders. Het gewicht in de voertuigen is terugbracht naar de wettelijke normen. Daarnaast is de inbouw tijd van drie dagen verkort naar een ochtend werk. Naast de Partner L2 zijn er ook diverse andere voertuigen die Carplus zal voorzien van een passende bedrijfswageninrichting.

BRUIL Infra heeft ook de aangeschafte Peugeot Experts in laten richten met een Sortimo systeem inrichting. Deze opzet zorgt ervoor dat de voertuigen zeer snel ingezet kunnen worden. Daarnaast kunnen de kasten bij aanschaf van een volgende auto weer worden over gebouwd.


Vrijblijvend inbouwvoorstel ontvangen?

Wij maken graag een 3D illustratie voor u!

 


Offerte aanvragen

Contact