Soorten bedrijfswageninrichting

Interieur

Wenst u een houtbouw oplossing voor uw bedrijfswagen? Dat is geen enkel probleem! De basis oplossing van vloerplaten en wandbekleding kunnen wij uitbreiden met ons assortiment van houtbouw of Sortimo producten. Wenst u meer zitplaatsen in uw bedrijfswagen? Een dubbele cabine biedt uitkomst. Een bedrijfswagen voorzien van een dubbele cabine is één van de specialiteiten van Carplus. IJskoude handen of natte voeten? Met een Webasto standkachel zijn deze ongemakken voor u verleden tijd. 

Exterieur

Een bedrijfswagen wordt vaak intensief gebruikt. Bescherm uw voertuig daarom met bumperbescherming. Zoekt u een onverwoestbare RVS of stalen imperiaal voor uw auto? Broekhuis Carplus biedt u imperialen van professionele kwaliteit in alle soorten en maten. Ook zijn wij u graag van dienst om uw bedrijfswagen er stijlvoller uit te laten zien en van meer bescherming te voorzien. Ramen tinten en het leveren van sidebars en backbars zijn een van onze specialiteiten. 

Comfort & veiligheid

Broekhuis Carplus is een specialist in het bieden van comfort en veiligheid voor haar klanten. Op zoek naar alarmsystemen, camerasystemen, een cruise control, koelsystemen, omvormers, parkeersensoren, ritregistratie, signalering en verlichting of telefonie? Bij Broekhuis Carplus zijn we u hiermee graag van dienst!

Contact