Vrijblijvend inbouwvoorstel ontvangen?

Wij maken graag een 3D illustratie voor u!

 


Offerte aanvragen

Soorten bedrijfswageninrichting

Interieur bedrijfswagens

Wij helpen u graag met diverse inbouwmogelijkheden voor het interieur. Naast de twee merken die maatwerkoplossingen bieden op het gebied van bedrijfswageninrichting, kunt u bij ons ook terecht voor houtbouw, inbouw van dubbele cabines en standkachels.

Exterieur bedrijfswagens

Uw bedrijfswagen wordt intensief gebruikt, belangrijk dus om zorg te dragen voor veiligheid en gemak. Dankzij diverse opbouw oplossingen maken wij uw werkzaamheden makkelijker. Wij kunnen u helpen bij onder andere bumerpbescherming, RVS imperialen, het tinten van ramen, stalen imperialen,  sidebars en backbars.

Comfort & veiligheid

Uw bedrijfswagen is uw rijdend kantoor. Extra belangrijk dus om deze goed te beveiligen en te voorzien van diverse systemen die de veiligheid en het comfort verhogen. Broekhuis Carplus helpt u graag bij de inbouw van onder andere; alarmsystemen, camerasystemen, cruise control, koelsystemen, parkeersensoren, ritregistratie en signalering.

Campers & Caravans

Campers & Caravans

Naast bedrijfswageninrichting zijn wij bij Broekhuis Beverwijk ook gespecialiseerd in het monteren van accessoires voor uw camper of caravan. Wat dacht u bijvoorbeeld van achteruitrijcamera’s, zonnepanelen of caravanmovers?

Contact