Bent u klaar voor elektrisch rijden?


Als er één branche is die nooit stilstaat, dan is het de autobrance wel. Elk merk heeft zo zijn eigen benadering van de toekomst, maar één ding is voor elk merk hetzelfde: de uitbreiding in het aanbod van hybride en volledig elektrisch aangedreven modellen. Wij hebben de antwoorden voor u op de meest gestelde vragen rondom elektrisch rijden.

Hoe ver kan ik rijden met een elektrische auto?

Hoe ver kan ik rijden met een elektrische auto?

Het antwoord op deze vraag is niet eenduidig, dit verschilt namelijk per accupakket en hangt ook nog af van andere variabelen zoals uw rijstijl en de weersomstandigheden.

Wat kost elektrisch rijden?

Wat kost elektrisch rijden?

Wat elektrisch rijden kost hangt af van het type auto, uw rijstijl, de weersomstandigheden en andere zaken. We hebben aanschafkosten, tank/laad kosten en andere kosten vergeleken. 

Hoe werkt het opladen van een elektrische auto?

Hoe werkt het opladen van een elektrische auto?

Het opladen van een elektrische auto werkt eigenlijk hetzelfde als het opladen van uw telefoon of laptop. Wel zijn er diverse laadoplossingen beschikbaar.

Wat is het verschil tussen mild hybride, plug-in hybride en volledig elektrisch rijden?

Wie nadenkt over overstappen naar elektrisch rijden komt voor de keuze te staan: deels of volledig elektrisch rijden. Dit zijn de verschillen!

 
 

Is opladen aan huis mogelijk?

Overstappen naar elektrisch rijden? Dan is een laadoplossing aan huis ideaal! Zo bent u altijd verzekerd van een laadplek én doorgaans lager stroomtarief dan bij openbare laadpalen. Meer weten?

Contact