Blijf thuis met Broekhuis zakelijkBlijf thuis met Broekhuis zakelijk

Blijf thuis met Broekhuis

Koop uw nieuwe auto of bedrijfswagen vanuit de zaak 


Ontdek onze voorraad

Ook in deze bijzondere tijden blijven u en uw medewerkers onbezorgd mobiel met Broekhuis als uw zakelijke partner op het gebied van mobiliteit. Wij mogen u daarom als zakelijke klant ontvangen in onze vestigingen. Zo is lease en verkoop aan zakelijke rijders wel mogelijk in de vestiging. Uiteraard staan wij ook digitaal voor u klaar, indien dit uw voorkeur geniet.

Oriënteren

Zoals u van ons gewend bent kunt u zich alvast online oriënteren. Welke auto of bedrijfswagen en welke vorm van financieren past het beste bij u en uw organisatie? Zodra u zich georiënteerd heeft, kunt u contact met ons opnemen voor het bezichtigen van het gekozen voertuig en het doorspreken van de mogelijkheden met betrekking tot het financieren van uw voertuig of bijvoorbeeld de inrichting van uw bedrijfswagen.

Blijf thuis bij Broekhuis

Bezichtigingen, proefrijden en afleveren

Wij mogen u als zakelijke klant ontvangen voor een afspraak bij de vestigingen. Let op; proefrijden en afleveren is enkel mogelijk op uw eigen locatie. Liever het gehele aankoopproces digitaal, aan huis of op locatie doorlopen? Ook dat is mogelijk!

 

Afspraak maken?

Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier of de contactgegevens van onze vestigingen. Deze contactgegevens vindt u via: Broekhuis vestigingen.

 


Privé een auto kopen?

Dat kan middels onze digitale showroom. Bekijk de video en ontdek hoe onze digitale showroom werkt of neem onderstaande stappen door.

  • Stap 1: Vind in onze online showroom uw nieuwe auto, bedrijfswagen of motorfiets
  • Stap 2: Onze verkoopadviseur plant een interactief videogesprek met u
  • Stap 3: Ontdek uw voertuig naar keuze via een virtuele bezichtiging
  • Stap 4: Wij taxeren uw huidige auto, bedrijfswagen of motorfiets online
  • Stap 5: U koopt uw nieuwe voertuig online, waarna wij deze bij u thuis afleveren 

     

     

Maatregelen in onze vestiging

In onze vestigingen volgen wij strikt alle maatregelen van het RIVM en de overheid. We hebben deze maatregelen in een overzichtelijk bericht voor u samengevat. Onze openingstijden blijven ongewijzigd voor de werkplaatsen, onze schadeherstelbedrijven van Broekhuis Autoschade, de werkplaatsen van Broekhuis Carplus en de balies van Broekhuis Autoverhuur.

Bekijk de maatregelen

 

Veelgestelde vragen 


We kunnen voor lease en verkoop zakelijke rijders op afspraak ontvangen in onze vestiging. Daarnaast staan onze verkopers digitaal voor u klaar middels Whatsapp, Facebook, e-mail, de chat op onze website en telefonisch.


Ja, dit kan op locatie. Neem hierover digitaal contact op met uw contactpersoon of een medewerker van de desbetreffende vestiging om de mogelijkheden door te spreken.


Ja. Een offerte op afstand en indicatie van een inruilprijs is mogelijk middels een videogesprek. Neem hierover contact op met uw contactpersoon om de mogelijkheden door te spreken.


Ja, de werkplaatsen zijn volgens onze reguliere openingstijden geopend.


Ja, bij de meeste vestigingen is hier extra ruimte voor vrijgemaakt. Wil de berijder wachten tijdens het onderhoud? Geef dit dan van tevoren aan, zodat u niet teleurgesteld wordt op het moment dat dit niet mogelijk is door drukte of te weinig ruimte.


De maatregelen die wij volgen hebben wij samengevat in een bericht op onze website. Lees meer over de maatregelen via: Aangepaste service in onze vestigingen.


Contact