Broekhuis

Plan een virtuele bezichtiging

En koop uw nieuwe motorfiets vanaf de bank


Ontdek onze voorraad

Voor het gehele aankoopproces van een nieuwe of gebruikte motorfiets hoeft u bij Broekhuis de deur niet uit! U kunt nu uw nieuwe motorfiets virtueel bezichtigen via een videogesprek. Bevalt de motorfiets? Dan kunt u deze vanaf de bank bestellen. Wij leveren hem daarna geheel kosteloos bij u thuis af. Voldoet de motorfiets niet aan uw verwachtingen? Dan heeft u 14 dagen bedenktijd en omruilgarantie.

Blijf thuis met Broekhuis

Bij Broekhuis gaan we graag mee met onze tijd. Daarom kunt u bij ons vanuit huis een nieuwe motorfiets kopen. Zo hoeft u onze showroom niet te bezoeken, maar regelt u alles eenvoudig vanaf de bank. Uiteraard met dezelfde persoonlijke benadering die u van ons gewend bent!

Blijf thuis met Broekhuis

Zo werkt het bestelproces

Stap 1) Zoek in onze online showroom uw motorfiets uit en reageer online
Stap 2) Onze verkoopadviseur plant een interactief videogesprek met u in
Stap 3) Bezichtig de motorfiets virtueel
Stap 4) Wij taxeren uw huidige motorfiets online
Stap 5) In overleg kunnen wij de motorfiets aan huis afleveren. Informeer bij uw verkoopadviseur naar de voorwaarden.

 

Ontdek onze voorraad motorfietsen


Maatregelen in onze vestigingen

Onze vestiging is vooralsnog geopend. Wel nemen wij extra maatregelen in de vestiging om verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) tegen te gaan. Hieronder vindt u een kort overzicht van onze maatregelen.

  • Houd 1,5 meter afstand;
  • betaal bij voorkeur met pin en contactloos;
  • ontsmet uw handen bij binnenkomst;
  • raak producten en brochures niet onnodig aan;
  • maak indien mogelijk een afspraak vooraf met onze medewerkers;
  • onze voorkeur gaat uit naar een lege wachtruimte, dus wacht indien mogelijk niet op uw voertuig als deze bij ons in de werkplaats staat.

Ook vragen wij iedereen om extra alert te zijn bij gezondheidsklachten, zowel onze medewerkers als onze klanten. Bij symptomen als neusverkoudheid, hoesten, keelpijn en koorts vragen wij diegene om thuis te blijven.

Heeft u nog vragen? Stel die dan gerust door contact op te nemen met uw verkoopadviseur Rob Sluijters via: rob.sluijters@broekhuis.nl of Bart de Regt via: bart.deregt@broekhuis.nl. We wensen iedereen een goede gezondheid toe en hopen u binnenkort weer te mogen ontmoeten in onze vestigingen.

 

Contact