Broekhuis
BMW Motorrad - 3asy RideBMW Motorrad - 3asy Ride

BMW Motorrad 3asy Ride

Financier uw volgende BMW motorfiets

BMW Motorrad 3asy Ride

Financier uw volgende BMW motorfiets

BMW Motorrad 3asy Ride is een speciaal financieringsaanbod van BMW Financial Services voor klanten die een BMW motorfiets willen financieren. Met dit aanbod kunt u een gloednieuwe BMW motorfiets naar keuze rijden, zonder daarvoor uw spaargeld te gebruiken.   

Tijdelijk extra scherpe rente van 1,99%

Kies nu uw nieuwe BMW motorfiets en kies voor BMW Motorrad 3asy Ride met de aantrekkelijke rente van slechts 1,99%. Zo kunt u zakelijk al een nieuwe BMW motorfiets rijden vanaf € 58,- per maand. Dit extra lage rentetarief geldt nog tot 30 juni 2021. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Zo werkt BMW Motorrad 3asy Ride

Zo werkt BMW Motorrad 3asy Ride 

Bij 3asyRide draait alles om het getal 3. Zo betaalt u bij het financieren van uw BMW motorfiets eerst een aanbetaling van 33 en na afloop van de financiering een slottermijn van 33%. Het resterende bedrag lost u in 33 maanden af. Bij aanschaf van een nieuwe BMW motorfiets lost u uw bedrag tijdelijk af tegen een rente van maar liefst 1,99%.


Een motor van de zaak

Een motor van de zaak

BMW Motorrad 3asy Ride is er ook voor de zakelijke klant. Zeker gezien alle voordelen. Wist u bijvoorbeeld dat u als werkgever geen bijtelling betaalt over de catalogusprijs? Alleen de privé gereden kilometers hoeft u op te geven. Zo zal de bijtelling voor motorfietsen een stuk lager uitvallen dan bijvoorbeeld van een personenauto. 


Financier ook BMW accessoires en kleding

Financier ook BMW accessoires en kleding

Een nieuwe motorfiets gevonden? Dan zou een nieuw pak zomaar het volgende op uw lijstje kunnen zijn. Financier nu uw BMW kleding mee. En heeft u al gedacht aan accessoires? Ook die kunt u nu meefinancieren met uw BMW motorfiets. Dit kan tot maar liefst 20% van de aanschafprijs van uw motorfiets, met een maximum van € 3.000,-. 


Rekenvoorbeeld BMW Motorrad 3asy Ride*

Contante waarde (aanschafprijs)

€ 12.394.20,-

Contante betaling (aanbetaling) € 4.090,-
Totaal kredietbedrag  € 8.304,11
Duur van de kredietovereenkomst: 33 maanden
Jaarlijks kostenpercentage  1,99%
Termijnbedrag per maand    € 138,11
Totaal door u te betalen bedrag € 8647,79
Vaste debetrentevoet  1,99%

*De bedragen in de krediettabel zijn incl. btw en bestaan uit rente en aflossing. Tegelijk met de laatste betaling dient de slotsom te worden voldaan. Deze bedraagt in bovenstaand rekenvoorbeeld € 4.090,-. BMW Motorrad 3asy Ride is een product van BMW Financial Services bv. Rentestand september 2020. Deze actie is geldig tot en met 30 juni 2021 en geldt alleen voor nieuwe BMW motorfietsen. Voor gebruikte BMW motorfietsen is de rente 3,33%. 

Contact