Broekhuis

BMW Motorrad onderhoud


Maak een werkplaatsafspraak

BMW onderhoud

Bij Broekhuis Motoren kunt u terecht voor service en onderhoud aan uw BMW motor. Wij zijn specialist op het gebied van BMW motoronderhoud. Met periodiek onderhoud verlengt u de levensduur van uw BMW motor en zorgt u dat u veilig en onbezorgd kunt blijven rijden. Bij ons kunt u terecht met alle BMW motoren, van sport- tot toermotoren.

Naast onderhoud bieden wij ook de volgende onderhoudsservices:

Remservice

Op de remmen van uw BMW motor moet u kunnen vertrouwen. Onze ervaren specialisten zijn opgeleid om uw remmen tot in het kleinste detail na te kijken, zo weet u altijd zeker dat u helemaal kunt vertrouwen op uw machine.


Accuservice

Een niet werkende accu is het laatste wat u wilt. Met onze speciale accuservice controleren wij nauwgezet de accu van uw motor en vervangen deze indien nodig.


Luchtfilterservice

Of u nu de avontuurlijke kant van het motorrijden op zoekt of voor de echte snelheid gaat, uw motor moet kunnen ‘ademen’. Onze monteurs vervangen snel en deskundig het luchtfilter van uw motor. Dit originele onderdeel verlengt de levensduur van uw motor en garandeert rijplezier.


Bougieservices

Onze vakspecialisten gebruiken alleen originele BMW Motorrad bougies voor optimale draai eigenschappen en een laag brandstofverbruik.


Olieservice

Alleen met de beste olie en de juiste filters kan uw motor topprestaties leveren. Met onze olieservice zorgen wij voor de perfecte combinatie van deze twee componenten, daarnaast controleren wij ook de binnenkant en de aandrijflijn. Alleen zo loopt uw motor perfect zelfs na duizenden kilometers.


Contact