Broekhuis oost bmw

De BMW 318iA Touring


BMW 318iA Touring M Sport Corporate Lease Edition

Op zoek naar een sportieve BMW met gunstige fiscale waarde en bijbehorende lage bijtelling? Kies dan voor de rijk uitgeruste BMW 318i M Sport Corporate Lease Edition. De fiscale waarde van deze rijk uitgeruste BMW is slechts € 39.990,- met een netto bijtelling vanaf € 279,- per maand*.

Deze BMW 3 Serie Touring beschikt over alle opties die u als zakelijke rijder waardeert. Denk aan een automatisch 8-traps Steptronic transmissie, een Executive uitvoering met automatische airconditioning, het Navigatiesysteem Professional, een digitaal instrumentenpaneel, verwarmde voorstoelen en het interieur is uitgevoerd in leder Dakota.

M Sport Shadow en Executive Pakket 

De BMW 318i Corporate Lease Edition beschikt naast prettige opties voor de zakelijke rijder ook over het M Sport Shadow pakket. Hiermee wordt u BMW 3 Serie Touring nog strakker met bijvoorbeeld donkere LED-koplampen en achterlichten, zwarte nierengrille, zwarte raamomlijsting en een in zwart verchroomde uitlaatpijp. Niet alleen vanbuiten maar ook in vanbinnen geeft dit pakket uw BMW unieke kenmerken die de sportiviteit extra benadrukken.

Ook is de BMW 318i Corporate Lease Edition uitgevoerd met het Executive pakket. Dit pakket zorgt dat uw  BMW beschikt over automatische 2-zone airconditioning, een uitbreiding van het instrumentencluster, park distance control en het navigatiesysteem professional.

Meer weten over deze aantrekkelijke  BMW 318i Corporate Lease Edition? Kom langs in onze showroom of vraag meer informatie aan via onderstaande button.

Neem contact op

* Maandbedrag op basis van belastingschijf: 38,10%

Contact