Broekhuis oost bmw

Wie zijn instinct volgt, kiest BMW.

Ontdek het aantrekkelijke aanbod.


De stijl, de trots, de spanning van de eerste kilometers; een nieuwe BMW roept vele gevoelens op. Of we daardoor niet een beetje vergeten waar de aanschaf van een nieuwe auto eigenlijk om gaat? Bij Broekhuis BMW Oost in elk geval niet. Daarom hebben wij voor u de verschillende voordelen van een nieuwe BMW nog eens op een rij gezet.

4% bijtelling, 100% BMW

Op uw instinct afgaan, ook als u zakelijk rijdt? Bij BMW rijdt u een nieuwe elektrische wagen met slechts 4% bijtelling. Dat kan gewoon. Elektrisch rijden volgens BMW; zonder emissie gecombineerd met ongeëvenaard rijplezier. Wat dacht u van de BMW i3? Deze volledig elektrische BMW is geheel vernieuwd en zit boordevol innovatieve technologieën. 

Lage netto bijtelling

BMW rijden met een lage netto bijtelling, dát is puur zakelijk rijplezier. Volg uw zakelijke instinct en bekijk de goed uitgeruste modellen boordevol opties die u meer gemak, comfort en onbezorgd rijplezier bieden.

0% bijtelling met Private Lease

Met private lease nemen wij zo ongeveer alles uit uw handen, behalve het tanken en sturen natuurlijk. U kiest zelf uw BMW, daarna kunt u gaan genieten en ontfermen wij ons over de praktische zaken als onderhoud, reparaties en verzekeringen.

Contact