Broekhuis

BMW Ruitschade


Een klein barstje in uw voorruit kan snel uitgroeien tot een flinke scheur. Het vervangen van de voorruit is dan onvermijdelijk. Laat het barstje repareren voor het te laat is. Onze Experts in Geweldig nemen elke ruitschade nauwkeurig onder de loep en verhelpen de schade zo snel mogelijk met BMW Ruitherstel. Uiteraard met de kwaliteit die u van BMW gewend bent.

EERSTE HULP BIJ RUITSCHADE.

Een barstje in uw ruit kan plotseling ontstaan. Onze Experts in Geweldig nemen elke ruitschade nauwkeurig onder de loep en verhelpen die snel met BMW Ruitherstel volgens de gebruikelijke BMW kwaliteit. Eerst wordt gekeken of de barst gerepareerd kan worden. Mocht dit niet mogelijk zijn dan wordt een nieuwe, hoogwaardige Originele BMW Ruit geplaatst. De nieuwste techniek en speciale materialen garanderen u daarbij een optimaal resultaat en maximale veiligheid.

VAKKUNDIGE AUTORUITREPARATIE.

Vakkundige autoruitreparatie bij BMW. BMW Ruitherstel gebeurt strikt volgens de kwaliteit die u van BMW gewend bent. Speciaal opgeleide BMW monteurs nemen uw ruitschade nauwkeurig onder de loep. Zij bekijken of de barst nog gerepareerd kan worden. Als dat niet meer mogelijk is, plaatsen zij een nieuwe Originele BMW ruit. Dankzij de nieuwste techniek en speciale materialen bent u altijd verzekerd van een optimaal resultaat en maximale veiligheid.

SNEL WEER VEILIG OP WEG.

Het verhelpen van een ruitschade lukt bijna altijd nog dezelfde dag. Zelfs als de ruit vervangen moet worden. Een sterretje kan gerepareerd worden als:

  • Het sterretje niet groter is dan een €2 munt.
  • De barst niet in het gezichtsveld van de bestuurder zit.
  • De schade minimaal 10 cm vanaf de rand van de ruit begint.

Maak een werkplaatsafspraak

Contact