Broekhuis

Lang wachten op een nieuwe BMW?


Ontdek voorraad

Heeft u het nieuws gehoord over het wereldwijde tekort aan microchips? Door een tekort aan zogeheten semiconductors vertraagt de productie van nieuwe auto’s bij diverse autofabrikanten. Hierdoor ontstaan langere levertijden van nieuwe auto’s.

Broekhuis BMW: bijna nieuwe, rijk uitgeruste én extra scherp geprijsde voorraad

Dankzij slim inkopen hebben we bij Broekhuis BMW extra voorraad van bijna nieuwe, rijkelijk uitgeruste BMW’s. Omdat wij hem al ingereden hebben, betaalt u geen nieuwprijs voor de vaak compleet uitgeruste demo’s. Uw voordeel kan oplopen tot maar liefst € 25.000,-. Daarbij profiteert u ook nog van de 3 jaar fabrieksgarantie vanaf deel 1 omdat de demo’s nog jong zijn.

Ontdek ons diverse aanbod, waarmee u binnen 2 weken kunt rijden. Zo hoeft u niet lang te wachten op uw nieuwe auto. Niet gevonden wat u zocht? Bestel dan nu uw nieuwe BMW. Onze verkoop adviseurs staan voor u klaar om u een persoonlijk aanbod te doen!

Bekijk de voorraad

Liever een nieuwe BMW bestellen? Beslis dan nu!

Tussen onze voorraad niet de BMW gevonden die u zocht? Bestel dan nú een nieuwe BMW, zodat u zichzelf verzekert van één van de eerst beschikbare productieplaatsen. We staan voor u klaar om de nieuwe BMW naar keuze samen te stellen en direct te bestellen.

Kies de service die bij u past

Bij Broekhuis kiest u de service die bij u past. Bestelt u uw nieuwe auto vanuit huis, of komt u liever naar de vestiging voor een proefrit? We staan zowel digitaal als in onze vestigingen graag voor u klaar. Of u nu een nieuwe auto vindt in onze voorraad of liever een nieuwe auto samenstelt en bestelt, met persoonlijke service die bij u past staan onze medewerkers voor u klaar!

Meer over het wereldwijde tekort aan microchips

Meer over het wereldwijde tekort aan microchips

Er is momenteel een wereldwijd tekort aan semiconductors, een microchip die gebruikt wordt bij de productie van nieuwe voertuigen. Deze ‘semiconductor bottleneck’ is ontstaan doordat leveranciers van de microchip hun aandacht verschoven naar onder andere de elektronicamarkt, toen diverse autofabrikanten als gevolg van de coronapandemie de fabrieksdeuren tijdelijk sloten.

 

Nu de auto-industrie versneld op gang komt, is de vraag naar de microchips momenteel groter dan er beschikbaar zijn. Door dit tekort moeten autofabrikanten het productieproces herindelen, waarbij soms gekozen wordt voor focus op één type model of voor het tijdelijk staken van de productie in zijn geheel. Hierdoor nemen levertijden van nieuwe voertuigen toe, waardoor u langer moet wachten op uw nieuwe auto.


Contact