Broekhuis

Elektrische BMW rijden


Ontdek aanbod

Wanneer u kiest voor elektrisch rijden, heeft u bij BMW verschillende mogelijkheden. Zo kunt u volledig elektrisch rijden, maar ook kiezen voor een hybride techniek. Bij een plug­­­­­­­-in hybride wordt de auto aangedreven door zowel een verbrandingsmotor als een elektromotor. Het samenspel van  BMW eDrive zorgt voor een overweldigende rijdynamiek. Wanneer u kiest voor een volledig elektrische BMW zijn er diverse mogelijkheden die we graag met u bespreken.

BMW i3

BMW i3 en i3s

De BMW i3 en de i3S zijn uitgerust met talloze innovatieve technologieën waarmee zij u zelfverzekerd door het dagelijks leven laten bewegen. Ook het design is sportief en stijlvol, zoals u van BMW kunt verwachten. De BMW i3 heeft een elektrische actieradius van 200 kilometer en een motorvermogen van 125 kW (170pk).

 


BMW iX3

BMW iX3 en i4

X3 is uitgerust met de BMW eDrive technologie van de 5e generatie. Met een accupakket van 70 kWh en een vermogen van 270 pk heeft deze concept BMW iX3 een actieradius van 400 kilometer. Met een snellader heeft u deze SUV binnen een half uur volledig opgeladen. Ergens dit jaar zal deze E-SUV op de markt komen. De BMW 14 laat nog wat langer op zich wachten. Naar verwachting zal hij rond 2021 leverbaar zijn. Dezer sportieve vierdeurs sedan zal een actieradius hebben van 600 km (WLTP).

 

Lees meer over de BMW iX3

Elektrisch rijden; de kosten

Ondanks dat de aanschaf van een elektrische BMW duurder lijkt dan een brandstof aangedreven auto is dit niet het geval wanneer u naar het gehele kostenplaatje kijkt. De onderhoudskosten voor een elektrische auto zijn een stuk lager dankzij het feit dat de motor minder complex is. Er zijn namelijk minder bewegende onderdelen aanwezig dan in een verbrandingsmotor. Ook is elektrisch laden een stuk goedkoper dan brandstof die u in de tank gooit, waardoor u qua energiekosten met een elektrische auto gemiddeld 40% goedkoper uit qua energiekosten.

Laadoplossingen op maat

Stapt u over naar elektrisch rijden? Dan kunnen wij u ook op weg helpen met de laadoplossingen van Groenopladen.nl. Hiermee gaat u altijd onbezorgd én opgeladen op weg. Onze adviseurs begrijpen als geen ander dat u het meeste rijplezier beleefd wanneer de lader en uw meterkast naadloos aansluiten bij het laadvermogen van uw auto. Daarom kunnen wij een laadoplossing bieden voor elke auto en iedere situatie!

 

  • Altijd advies op maat
  • De laadoplossing is binnen 2 weken geïnstalleerd bij u thuis of uw kantoor
  • Laadoplossing geschikt voor nu en de toekomst
  • Meterkast aanpassingen zijn mogelijk
  • Ook laadpassen zijn mogelijk

 

Ontdek de laadoplossingen

Contact