Broekhuis
BMW Final EditionsBMW Final Editions

FINAL EDITIONS.

LAATSTE MODELLEN. EXTRA SCHERPE PRIJZEN.


Ontdek onze laatste voorraad
Laatste voorraadmodellen
Persoonlijke deals met scherpe prijzen
Rijden binnen een week

BMW 5 SERIE: FINAL EDITIONS.

De maatstaf in het luxesegment, zo werd de 7e generatie van de BMW 5 Serie beschreven tijdens zijn marktintroductie. Nog steeds is deze 5 Serie leider op het gebied van innovatie, design, sport en karakter. Met de nieuwe generatie in zicht, prijzen wij onze laatste modellen tijdelijk extra scherp, sommigen zijn zelfs voorzien van een M Performance Upgrade Pack!

 

Bekijk ons tijdelijke aanbod

Extra scherp geprijsde beperkte voorraad.

Final Editions zegt het al, dit zijn de laatste modellen die wij op voorraad hebben. Het populaire model werd hartelijk onthaald door de trouwe fans, wat niet zo gek is. Wilt u één van de laatste 5 Series van de 7e generatie rijden? Vind uw nieuwe BMW 5 Serie online en boek een proefrit! We maken daarna een persoonlijke deal voor u, waarna u al binnen een week wegrijdt in uw nieuwe 5 Serie!

 

Boek een proefrit

BMW 5 Serie van dichtbij

M-Performance

Sommige modellen zijn voorzien van de volgende pakketten: M Performance Exterior Pack (Frontcover Carbon, Frontsplitter Carbon, Kidney Grill black met iconic glow, Sideskirts Carbon) of een M Performance Upgrade Pack (Alle onderdelen van het M Performance Exterior Pack, 20 inch Styling 669M Orbit Grey wielen, vaststaande BMW Naafdoppen).
Ontdek aanbod

BMW ConnectedDrive

Uw BMW 5 Serie is meer dan alleen een auto, met BMW ConnectedDrive Digital Services maakt de 5 Serie uw leven gemakkelijker en wordt elke rit een unieke belevenis.
Ontdek aanbod

Lichter en sneller

Met een luchtweerstandscoëfficiënt komt uit op 0,22 Cw: dat is ongekend laag voor een sedan uit deze klasse. En dankzij de toepassing van aluminium en lichte staalsoorten daalde het gewicht met maar liefst 100 kg.
Ontdek aanbod

Display Key & iDrive-systeem

Display Key waarmee u de ventilatie en verwarming van uw BMW 5 Serie op afstand kan bedienen is standaard. Daarbij debuteert de nieuwste generatie van het iDrive-systeem met een 10,25 inch touchscreen!
Ontdek aanbod

Onbezorgd rijden

Met onder andere adaptieve cruise control, rijstrookassistentie, dodehoekdetectie én uitwijkassistentie wordt het rijden in deze 5 Serie nog zorgelozer. Laat u meevoeren naar zinderde avonturen en spektakel met behulp van diverse hulpsystemen!
Ontdek aanbod

Contact