Broekhuis
BMW i-ReadyBMW i-Ready

BMW i-Ready

Vrij overstappen naar (deels) elektrisch rijden


Neem contact op

Bent u al toe aan elektrisch rijden? Het is voor u als particuliere of zakelijke klant nu mogelijk om bij BMW een extra optie te kiezen bij het afsluiten van een leasecontract. Met i-Ready heeft u de mogelijkheid om nu de BMW te rijden die bij u past en kunt u later, na minimaal 24 maanden, vrij overstappen naar een elektrische of hybride BMW.  Zo bent u alvast voorbereid op de elektrische toekomst van BMW.

Leasen met BMW i-Ready is mogelijk voor zowel zakelijke als particuliere klanten van Broekhuis. U kunt samen met ons uw nieuwe BMW samenstellen en gebruikmaken van de optie i-Ready in de lease calculator. U heeft de keuze uit alle BMW modellen, die wij voor een aantrekkelijk leasetarief aanbieden. Voor slechts € 10,- extra per maand kunt u later vrij overstappen naar uw nieuwe elektrische of hybride BMW. Kies nu voor BMW i-Ready in uw leasecontract en rijdt later, wanneer u er klaar voor bent, een gloednieuwe elektrische of hybride BMW.

Wat dacht u bijvoorbeeld van boetevrij overstappen naar een elektrische BMW, bijvoorbeeld de BMW i3, i4 of iX3, óf naar een van de plug-in hybride modellen. Met het overstappen ontvangt u een nieuw leasetarief en leasecontract. Met het oog op de toekomst is de keus voor i-Ready erg aantrekkelijk voor u als zakelijke of particuliere klant. De komende jaren introduceert BMW meer elektrische modellen, zoals de nieuwe BMW iX3, de i4 en de BMW iNext.

BMW i-Ready - Particulier

Kiest u voor private lease?

Geniet onbezorgd van een nieuwe BMW, wetende dat wanneer u er klaar voor bent, u kosteloos kunt overstappen naar (deels) elektrisch rijden. Voor een vast maandbedrag rijdt u nu de nieuwste BMW, waarbij vrijwel alle kosten zijn inbegrepen voor onderhoud, reparatie en pechhulp. Bepaal zelf het aantal kilometer per jaar, de looptijd én vink de optie i-Ready aan. Zo kunt u bij een contract van 48 maanden, al na 24 maanden overstappen naar een hybride of volledig elektrische BMW. Zo rijdt u nu in een BMW 1 Serie en stapt u na 24 maanden over naar de BMW i3 bijvoorbeeld. 

BMW i-Ready - Zakelijk

Kiest u voor operational lease?

Ook zakelijke kilometers kunt u zorgeloos afleggen met bijvoorbeeld operational lease. Voor een vast bedrag per maand rijdt u de nieuwste BMW, waarbij vrijwel alle kosten zijn inbegrepen: rente, afschrijving, onderhoud, reparatie, houderschapsbelasting, verzekering én vervangend vervoer. Twijfelt u nog over (deels) elektrisch rijden? Sluit dan een lease contract af, kies hierbij voor de optie i-Ready en stap na 24 maanden kosteloos over naar een hybride of volledig elektrische BMW. Stap nu in bijvoorbeeld de BMW 6 Serie GT en stap later kosteloos over naar de nieuwe BMW 4 Serie Gran Coupé.

Enthousiast geworden? Kom dan langs bij één van onze Broekhuis BMW vestigingen en ontdek de mogelijkheden. We helpen u graag! 

Contact