Broekhuis

De volledig elektrische BMW i3 en i3s

De duurzaamste. Met 8% bijtelling                         


Offerte aanvragen

Wilt u klaar zijn voor de toekomst? Kies dan voor de elektrische BMW i3 of i3S. Wanneer u nu instapt rijdt u dit jaar nog voor de lage bijtelling van 8% met een bovengrens van € 45.000,-. Verder ontvangt u € 4.000,- subsidie als u een nieuwe elektrische BMW i3 aanschaft en € 2.000,- subsidie voor een gebruikte i3 (beide tot een nieuwwaarde van € 45.000,-). 

BMW i3 snel leverbaar

Een van de meest besproken uitkomsten van het klimaatakkoord in 2019 was de verhoging van de bijtelling voor volledig elektrische auto’s van 4% naar 8% per 1 januari 2020. Bij dit bijtellingspercentage hoort een bovengrens van € 45.000,-. Vanwege z’n populariteit hebben we extra voorraad ingekocht zodat u ook in 2020 snel kunt instappen en wegrijden.

Voordelen BMW i3

  • Lage bijtelling van 8%

  • Snel leverbaar

  • 5 jaar lang profiteren van de lage bijtelling

Profiteer dubbel met de subsidie op elektrische auto's

Particulieren voor elektrisch rijden worden door de overheid al gestimuleerd met het achterwege laten van de wegenbelasting en bpm. Sinds juni worden particulieren extra gesteund door de overheid met € 4.000,- subsidie voor nieuwe elektrische auto’s en € 2.000,- voor gebruikte elektrische auto's (beide tot een nieuwwaarde van € 45.000,-). Koopt of least u dus nu een BMW i3 – bijvoorbeeld een Corporate Executive van € 42.411,- dan ontvangt u van de overheid € 4.000,- terug. Het 2020-jaarbudget voor nieuwe auto's is op, maar wanneer u dit jaar een nieuwe BMW i3 koopt of least, wordt uw subsidie-aanvraag doorgeschoven en in 2021 uitbetaald. Voor gebruikte auto's is er momenteel nog budget beschikbaar. Voor meer informatie zie de website van de Rijksoverheid

Meer weten over de BMW i3

Voordat u de stap naar een volledig elektrische toekomst zet, wilt u natuurlijk eerst elektrisch rijden ervaren. Want hoe rijdt de elektrische BMW i3 en bevallen de connectiviteitsopties en de innovatieve technologie wel? We laten het u graag ervaren! Interesse? Ontdek de elektrische BMW i3 online of vraag een proefrit aan. 

Proefrit aanvragen

De BMW i3 For the Oceans Edition

BMW draagt op diverse manieren bij aan een beter milieu, zo ook met deze limited edition van de BMW i3. Bij aankoop van de BMW i3 For the Oceans Edition doneert BMW €1.000,- van het aankoopbedrag aan The Ocean Cleanup. Deze organisatie ontwikkelt technologie die helpt bij het opruimen van het plastic in de oceanen.

Om aan dit mooie doel bij te dragen, doneert BMW van elke verkochte BMW i3 For the Oceans €1.000,- aan de organisatie. Deze speciale BMW i3 komt in een gelimiteerde oplage van 100 stuks naar Nederland. Bij aankoop ontvangt u het speciale For the Oceans certificaat. Daarbij is de BMW i3 For the Oceans Edition uitgerust met het speciale logo op diverse plekken. U vindt het onder andere terug aan de buitenkant bij de spiegels aan beide zijden, in de vloermatten en tussen de stoelen voor en in het fine-wood trim eucalyptus matt dashboard gegraveerd.

U rijdt hem al vanaf €44.995,- in plaats van €51.739. Dat is een voordeel van ruim €6.700,-. Bekijk het actiemodel voor de uitrusting!

Ontdek de BMW i3 For the Oceans Edition

Contact