Broekhuis
BMW onderhoudBMW onderhoud

BMW ONDERHOUD

Premium Service tegen een scherpe prijs


Uw BMW verdient het allerbeste. Het goed onderhouden van uw BMW is erg belangrijk voor de veiligheid van u en uw passagiers. Daarnaast verlengt het ook de levensduur van uw BMW. De medewerkers bij Broekhuis BMW beschikken over een hoog kennisniveau. Daarnaast maken wij gebruik van hightech apparatuur en originele onderdelen waardoor wij premium service bieden tegen een scherpe prijs.

BMW Onderhoud

BMW Onderhoud

BMW onderhoud bestaat uit service op maat. Zoals u wellicht weet geeft uw BMW zelf aan wanneer hij onderhoud nodig heeft, dit heet Condition Based Service (CBS). Wanneer u BMW is voorzien van ConnectedDrive, dan stuurt uw BMW zelf die informatie naar de dealer van uw keuze.

Onderhouds- pakketten BMW

Pakketten voor onderhoud

Met BMW Service Inclusive rijdt u altijd een perfect onderhouden BMW voor een aantrekkelijke, vaste prijs. Met deze onderhoudspakketten koopt u vooraf uw onderhoud voor een bepaalde periode in.

BMW APK

APK

Om de verkeersveiligheid te bevorderen is er naast regulier onderhoud de jaarlijks verplichte Algemene Periodieke Keuring (APK). Van de overheid en ons ontvangt u automatisch een herinnering voor deze keuring.

BMW Mobiliteit

BMW Mobiliteit

Broekhuis BMW heeft speciaal voor uw BMW de Broekhuis Mobiliteit. Dit pakket is voor alle auto’s vanaf 5 jaar en bestaat uit een tussentijdse controle, APK, Mobiliteitsservice in Europa en de Broekhuis Plus Pas.

BMW Broekhuis vestigingen

Onze BMW vestigingen


Zoek uw vestiging

Contact