Broekhuis oost bmw

Wis selectie
Min 0
Max 10

Natuurlijk zijn we trots op de complimenten die we ontvangen. Daar doen we het voor! Maar zeker ook een kritische noot of soms een klacht is voor ons van wezenlijk belang. Dat geeft ons voeding en maakt het mogelijk om op een gerichte manier nog beter te worden in onze dienstverlening. Een proces dat bij ons niet stil staat.

9
Gebaseerd op
976 beoordelingen
942
aanbevelingen

Gemiddeld

9.1
372
beoordelingen

Aanschaf auto

9
590
beoordelingen

Werkplaatsbezoek

8.9
11
beoordelingen

Lease

9
3
beoordelingen

Schadereparatie


Review plaatsen?

Onderstaande reviews zijn enkel geschreven door Broekhuis klanten. Heeft u bijvoorbeeld een nieuwe auto gekocht of bent u bij ons in de werkplaats geweest dan ontvangt u automatisch een e-mail met een link naar onze enquete. Na het invullen van de enquete krijgt u de mogelijkheid een review te plaatsen. Reviews zijn dus altijd op basis van recente/concrete ervaringen. Dat maakt ze waardevol en geeft u een goed beeld uit de praktijk. 


Tieben

Mijn ervaring met Broekhuis BMW Doetinchem


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Snel en vakkundig geholpen.


  • Broekhuis BMW Doetinchem
  • Datum geplaatst: 23 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Bmw 520D

Veenstra

Mijn ervaring met Broekhuis Motoren Enschede


Cijfer: 7 Beveelt ons aan


ik ben goed geholpen


  • Broekhuis Motoren Enschede
  • Datum geplaatst: 23 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Bmw S 1000 Xr

Sesink

Mijn ervaring met Broekhuis BMW Groenlo


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


snelle service..vriendelijke medewerkers.


  • Broekhuis BMW Groenlo
  • Datum geplaatst: 23 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Bmw 118D

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis BMW Almelo


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Prima


  • Broekhuis BMW Almelo
  • Datum geplaatst: 22 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Bmw 320D

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis BMW Enschede


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Er werd alle tijd aan het probleem besteed tot het was opgelost


  • Broekhuis BMW Enschede
  • Datum geplaatst: 22 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Bmw 530I

Euverman

Mijn ervaring met Broekhuis BMW Enschede


Cijfer: 7 Beveelt ons aan


Zie opmerking


  • Broekhuis BMW Enschede
  • Datum geplaatst: 22 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Bmw 320I

Euverman

Mijn ervaring met Broekhuis BMW Enschede


Cijfer: 10



  • Broekhuis BMW Enschede
  • Datum geplaatst: 22 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Bmw 320I

Markvoort

Mijn ervaring met Broekhuis BMW Enschede


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Prettige ontvangst en goede verkoper, Je weet meteen waar je aan toe bent. Als je even moet wachten is er een grote tafel vol bladen, waar je lekkerder koffie krijgt. Vriendelijk personeel en de zaak heeft een open karakter


  • Broekhuis BMW Enschede
  • Datum geplaatst: 22 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Bmw 220I Active Tourer

Wieringa

Mijn ervaring met Broekhuis BMW Almelo


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


De heer Arno Beckman is werkelijk top. Vriendelijk, neemt de tijd en geeft keurig uitleg.


  • Broekhuis BMW Almelo
  • Datum geplaatst: 22 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Bmw 428I

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis BMW Enschede


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Prima geholpen..


  • Broekhuis BMW Enschede
  • Datum geplaatst: 22 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Bmw 118I

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis BMW Enschede


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Ik kom al jaren voor onderhoud en aanschaf van mijn leaseauto. Een paar jaar geleden werd de service een stuk minder. Inmiddels is dat naar mijn beleving weer prima op niveau zoals het hoort.


  • Broekhuis BMW Enschede
  • Datum geplaatst: 22 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Bmw 116D Efficient Dynamics

De Vries

Mijn ervaring met Broekhuis Ford Veenendaal


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Verkoper prima en snel.


  • Broekhuis Ford Veenendaal
  • Datum geplaatst: 17 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Bmw K 1600 Gt

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis BMW Doetinchem


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Goed en vakkundig geholpen door Niels We zijn uitermate tevreden over de dienstverlening van Broekhuis Oost Doetinchem


  • Broekhuis BMW Doetinchem
  • Datum geplaatst: 16 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Bmw 218I Active Tourer

Derksen

Mijn ervaring met Broekhuis BMW Doetinchem


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


IK BEN ZEER PRETTIG GEHOLPEN


  • Broekhuis BMW Doetinchem
  • Datum geplaatst: 16 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Bmw 3Er Reihe

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis BMW Enschede


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Snel geholpen en meteen navigatie update want er bleek nog een abonnement op de auto te zitten.


  • Broekhuis BMW Enschede
  • Datum geplaatst: 16 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Bmw X1 Xdrive20d

Van der Heiden

Mijn ervaring met Broekhuis BMW Almelo


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Zeer prettige verkoper


  • Broekhuis BMW Almelo
  • Datum geplaatst: 16 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Bmw Z Reihe

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis BMW Enschede


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


zeer goede service


  • Broekhuis BMW Enschede
  • Datum geplaatst: 16 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Bmw M550d Xdrive

Demmer

Mijn ervaring met Broekhuis BMW Almelo


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Ik was de afspraak voor de APK vergeten en kwam daar uren te laat achter. Toen ik belde kon ik toch direct langskomen voor de APK: top!


  • Broekhuis BMW Almelo
  • Datum geplaatst: 16 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Bmw 3Er Reihe

Ter Braak

Mijn ervaring met Broekhuis BMW Groenlo


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Ik ben prettig geholpen door beidde verkopers, ze hadden alle tijd ook in de avonduren.


  • Broekhuis BMW Groenlo
  • Datum geplaatst: 15 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Bmw 320I

Van der Molen

Mijn ervaring met Broekhuis BMW Doetinchem


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Geven van vertrouwen en service gericht


  • Broekhuis BMW Doetinchem
  • Datum geplaatst: 15 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Bmw 318D


Mensen

Hoe dan ook helpen

Mensen

Recht in de ogen kunnen kijken

Mensen

Thuis laten komen

Contact