Broekhuis
BMW servicesBMW services

BMW CONNECTED DRIVE

Atijd verbonden


BMW CONNECTED DRIVE

De meeste auto’s zijn uitgerust met een boordcomputer. BMW gaat daarin nog een stap verder met BMW ConnectedDrive; een geïntegreerd computersysteem in uw BMW die verschillende onderdelen combineert, zo bent u altijd verbonden met alles wat u echt belangrijk vindt.

De BMW Personal CoPilot bestuurdersassistentiesystemen bieden u meer comfort, zodat u zich op het belangrijkste kunt richten: de weg.

BMW CONNECTED

BMW Connected is uw persoonlijke mobiliteitsassistent die zorgt dat uw dagelijkse mobiliteit gemakkelijker wordt. Informatie over mobiliteit, zoals adviezen voor de optimale vertrektijd, is buiten de BMW beschikbaar via uw smartphone en kan eenvoudig worden overgezet naar de auto.

BMW Connected Drive Digital Services

Met behulp van BMW ConnectedDrive Digital Services heeft u veel mogelijkheden om op intelligente en innovatieve wijze uw rit vergemakkelijken.

BMW CONNECTED DRIVE DIGITAL SERVICES

Remote Services

REMOTE SERVICES

Met BMW Remote Services kunnen diverse functies van uw BMW op afstand worden bediend. Denk bijvoorbeeld aan het voorverwarmen van uw BMW in de winter of het ver- en ontgrenedlen van de portieren. ook kunt u met de app informatie van uw BMW opvragen. Om Remote Services te kunnen gebruiken is een eenmalige activering van de Remote Services in de BMW ConnectedDrive portal vereist, dit kan op www.bmw-connecteddrive.nl. De Remote Services app kunt u downloaden in de Apple App Store of in Google Play.
Meer informatie aanvragen
Personal Assistent Service

PERSONAL ASSISTANT SERVICE

De Personal Assistent Service helpt u uw reisbestemmingen te vinden en geeft ook nuttige informatie. Waar u ook bent het BMW Callcenter is er altijd om u te adviseren. Wanneer u de bestemming heeft gekozen worden automatisch de gegevens van de gekozen bestemming naar u navigatiesysteem gestuurd.
Meer informatie aanvragen
Real Time Traffic Information

REAL TIME TRAFFIC INFORMATION

Met Real Time Traffic Information van BMW heeft u altijd de juiste informatie over de huidige verkeerssituatie. Zo bent u onder andere op de hoogte van files, wegwerkzaamheden en andere verkeersinformatie.
Meer informatie aanvragen
Intelligent Emergency Call

INTELLIGENT EMERGENCY CALL

Met Intelligent Emergency Call heeft u in uw BMW een noodoproepfunctie, wat er voor zorgt in het ergste geval dat u automatisch hulp krijgt. Wanneer de airbag wordt geactiveerd stuurt Intelligent Emergency Call automatisch een noodoproep naar het BMW Callcenter.
Meer informatie aanvragen

Contact