Broekhuis Business Services

Onderscheidend in de zakelijke markt!


Referenties Broekhuis Business Services

Op deze pagina treft u een aantal referenties van Broekhuis Business Services aan die u een indruk geven van onze dienstverlening en de ervaring van onze referenties daarmee.

DPA Professionals

Als intermediair in de arbeidsmarkt onderscheidt DPA zich door een lange termijnrelatie aan te gaan met opdrachtgevers en diepgaande kennis van hun markt te hebben.

En door duurzame verbintenissen aan te gaan met talentvolle professionals: mensen die het verschil kunnen maken. En juist daarom doen wij alweer een aantal jaar zeer prettig en constructief zaken met Broekhuis Business Services.

Zaken doen met Broekhuis Business Services betekent altijd een deskundige en snelle reactie op al onze mobiliteitsvraagstukken. Door het uitgebreide dealernetwerk en een slagvaardige binnendienst heeft Broekhuis altijd een passende oplossing, bieden zij prima service, ontzorgen zij onze berijders volledig en dat tegen altijd scherpe condities! En dat is voor een wagenparkomvang als die van ons essentieel.  

Zaken doen met Broekhuis geeft mij daarom altijd een “warm bad gevoel”. Broekhuis: ga zo door!
Danny Rijnders
Wagenparkbeheerder DPA Professionals


Adecco Group

Broekhuis Business Services is een professionele partner die ons het gevoel geeft dat de klant koning is. Een centraal zakelijk aanspreekpunt met daarachter een groot dealernetwerk geeft ons de mogelijkheid om snel te schakelen en altijd up tot date te zijn met betrekking tot ontwikkelingen binnen de automotive-branche. Een enorm prettige samenwerking!

Rachel van der Weijde

Sr. Wagenparkbeheerder


Twynstra Gudde

Het is altijd een groot feest om met de medewerkers van Broekhuis Business Services zaken te doen. Naast de jaarlijkse afspraken die wij als Twynstra Gudde met hen maken, zijn zij lopende het jaar intensief bezig om het onze lease rijders naar hun zin te maken.

Met de juiste adviezen ontzorgen ze veel van onze adviseurs; dat geldt zowel voor wat betreft de ondersteuning rondom auto keuze, maar daarnaast ook op het gebied van gestuurd onderhoud (halen en brengen). Juist deze wijze van service verlening maakt BBS onderscheidend; klantgericht en met oog voor details.

Mark Pel

Manager Service Organisatie / Groepcontroller, Twynstra Gudde


QNH Consulting

QNH gelooft in partnership. Meedenken en meewerken. Snel, proactief handelen en dat ene stapje meer durven zetten. Dat is wat wij als IT-leverancier onze klanten bieden. En dit is exact wat wij zelf ervaren als klant van Broekhuis Business Services. Zo is partnership geen loze kreet, maar een echte klantbelofte.

Mireille van Geelkerken

Wagenparkbeheer, QNH Consulting


VvAA Groep

Broekhuis Business Services levert een substantieel deel van de lease auto’s in ons wagenpark. Wij vinden het plezierig om met één partij te werken voor een uiteenlopend aantal automerken. De service is prima en de lijnen zijn kort. Daarbij is er extra waardering van de leaserijders voor het leveren van centraal onderhoud vanuit ons eigen hoofdkantoor voor veel merken. Dat scheelt tijd en gedoe.

Jeroen Woertman Manager

HR, VvAA Groep B.V.


KBBL

Als onafhankelijke geaccrediteerde organisatie verleent KBBL diensten aan bedrijven in de voedsel- en waterketen. Deze dienstverlening betreft o.a. laboratoriumanalyses. De monsters waarin de analyses worden uitgevoerd, worden door de monsternemers van de logistieke afdeling van KBBL genomen en gekoeld getransporteerd naar het laboratorium. Voor het transport beschikt KBBL over een wagenpark van 16 bedrijfsauto’s.  Dit wagenpark dient goed onderhouden te worden en Broekhuis is daarbij een perfecte partner. Naast de kwaliteit op het gebied van onderhoud is ook de advisering bij vervanging erg plezierig. Het gaat bij Broekhuis niet alleen om geld, maar ook om de betrouwbaarheid van de auto’s en daarmee om een ongestoorde inzet voor KBBL. 

Samenvattend: Broekhuis is voor KBBL een ideale partner voor ondersteuning van de logistieke dienstverlening van KBBL.

Hans Stomphorst

Controller, KBBL


Solar Nederland

Een aantal jaar geleden kwam ik in contact met Broekhuis Business Services. Door het enthousiasme, vakkennis en niet in de laatste plaats scherpe tariefstelling hebben we besloten bepaalde automerken via Broekhuis te bestellen. In eerste instantie eigenlijk vrijblijvend en wilde ik eerst zien hoe het zou gaan….dit was dus zeer positief en het aantal bestellingen is inmiddels behoorlijk opgelopen.

Het contact met de personen bij Broekhuis ervaren wij als bijzonder prettig.  Kortom, Broekhuis is goed bezig en het “klant-is-koning(in)-principe” wordt  absoluut begrepen!

Wat Solar betreft blijven we de zeer prettige verstandhouding handhaven.

Sandra Hooijberg

Wagenparkbeheerder


Medux

Broekhuis Groep maakt Medux mobiel en zorgt dat wij onze dienstverlening zo goed en snel mogelijk kunnen uitvoeren. Medux is de koepel waartoe Harting-Bank, Emcart, Ligtvoet en Vitalis behoren. Een groep bedrijven die een positieve bijdrage levert aan de zelfstandigheid, verzorging en levensvreugde van mensen met een functiebeperking.

Broekhuis is meer dan auto’s en dat merken wij. Dankzij de positieve bijdrage aan milieuvriendelijk ondernemen, de open communicatie, betrouwbare en snelle service kiezen wij bewust voor de Broekhuis Groep.

Jaap Heikamp

Project Manager


HP-CDS

HP-CDS staat voluit voor “ Hewlett-Packard – Customer Delivery Services”. De organisatie houdt zich bezig met ICT service verlening en is gespecialiseerd in “on-site (op klant locatie)” dienstverlening voor HP-producten en producten van andere leveranciers. De geboden dienstverlening omvat alle aspecten van de ICT wereld, van desktop-  tot mainframe beheer, van netwerk- tot applicatie beheer. HP-CDS opereert in meerdere landen in Europa.

Broekhuis Business Services is een prettige en servicegerichte organisatie, fijn om zaken mee te doen!

Remco van Heerde

Wagenparkbeheerder / HP-CDS


Brezan Automaterialen

Het wagenpark van Brezan  is met ingang van 01-01-2012 onder gebracht bij de afdeling Quality Assurance en hebben wij de volgende zaken aangepakt: onderhoud in eigen beheer, nieuwe samenwerking met Broekhuis Groep, verjonging wagenpark en totale kosten reductie. Brezan is op dit moment druk bezig met de vernieuwing van het  wagenpark en binnen 1,5 jaar zullen er, in samenwerking met de Broekhuis Groep, maar liefst 45 auto’s worden vervangen. 

Inmiddels zijn de eerste Opel Vivaro’s afgeleverd, afgewerkt met extra site-bars en voorzien van de schitterende nieuwe Brezan reclame. Naast deze Opel Vivaro’s zijn ook door de Broekhuis groep  nog eens 15  Opel Combo’s afgeleverd in de maand November. De samenwerking met Broekhuis Ede is professioneel, efficiënt en er wordt direct ingesprongen op calamiteiten binnen Brezan.

Jan van den Berg

Manager Quality Assurance, Brezan Automaterialen


Quickscan van uw wagenpark?

Vraag een vrijblijvend advies aan.


Mail ons

Contact