Min 0
Max 10

Natuurlijk zijn we trots op de complimenten die we ontvangen. Daar doen we het voor! Maar zeker ook een kritische noot of soms een klacht is voor ons van wezenlijk belang. Dat geeft ons voeding en maakt het mogelijk om op een gerichte manier nog beter te worden in onze dienstverlening. Een proces dat bij ons niet stil staat.

8.8
Gebaseerd op
24.150 beoordelingen
23.278
aanbevelingen

Gemiddeld

8.9
6.906
beoordelingen

Aanschaf auto

8.8
15.864
beoordelingen

Werkplaatsbezoek

8.4
626
beoordelingen

Lease

8.9
754
beoordelingen

Schadereparatie


Review plaatsen?

Onderstaande reviews zijn enkel geschreven door Broekhuis klanten. Heeft u bijvoorbeeld een nieuwe auto gekocht of bent u bij ons in de werkplaats geweest dan ontvangt u automatisch een e-mail met een link naar onze enquete. Na het invullen van de enquete krijgt u de mogelijkheid een review te plaatsen. Reviews zijn dus altijd op basis van recente/concrete ervaringen. Dat maakt ze waardevol en geeft u een goed beeld uit de praktijk. 


Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Ford Amersfoort


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Het is heel erg fijn dat je gebruik kan maken van de breng en haal service als het onderhoud van de auto langer duurt.


  • Broekhuis Ford Amersfoort
  • Datum geplaatst: 18 februari 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Ford Ka

Van Gurp

Mijn ervaring met Broekhuis BMW Almelo


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Ik ben zeer prettig en efficiënt geholpen. Prima service!


  • Broekhuis BMW Almelo
  • Datum geplaatst: 18 februari 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Bmw X1 Sdrive20i

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Epe


Cijfer: 7 Beveelt ons aan


Ik vind het jammer dat ik een paar keer ben geweest dat ik terug gebeld zou worden maar dat dit niet is gebeurt!


  • Broekhuis Opel Epe
  • Datum geplaatst: 18 februari 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Grandland X

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Apeldoorn


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Al 20 jaar klant, alles verloopt altijd top en zoals afgesproken.


  • Broekhuis Opel Apeldoorn
  • Datum geplaatst: 18 februari 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Corsa-B

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Emmen


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Prettig en geven advies wat het gaat kosten geen onverwachtse extra op je rekening


  • Broekhuis Volvo Emmen
  • Datum geplaatst: 18 februari 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Volvo V40

Mijn ervaring met Broekhuis Ford Meppel


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Wij zijn zeer vriendelijk ontvangen! En heel fijn geholpen.. En natuurlijk zeer tevreden over de aankoop!


  • Broekhuis Ford Meppel
  • Datum geplaatst: 17 februari 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Ford Transit Custom

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Occasioncenter Steenwijk


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


prima


  • Broekhuis Occasioncenter Steenwijk
  • Datum geplaatst: 17 februari 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Hyundai Ix20

G. Bisschop

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Zwolle


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Wij zijn prettig geholpen en goede service


  • Broekhuis Opel Zwolle
  • Datum geplaatst: 17 februari 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Crossland X

Ton Nijenhuis

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Doetinchem


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Ik ben goed geholpen, duidelijke uitleg ontvangen


  • Broekhuis Opel Doetinchem
  • Datum geplaatst: 17 februari 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Mokka X

De Bake

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Lelystad


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Prima service


  • Broekhuis Opel Lelystad
  • Datum geplaatst: 17 februari 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Peugeot 3008

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Ford De Bilt


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Goede service. Helaas waren de bestelde matten en wieldop niet aanwezig op de dag van onderhoud, terwijl ik dit ruim van te voren had aangegeven. Dit was dus niet goed gecommuniceerd.


  • Broekhuis Ford De Bilt
  • Datum geplaatst: 17 februari 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Ford Ka

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Apeldoorn


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


We vinden de service en vriendelijkheid van jullie top!


  • Broekhuis Opel Apeldoorn
  • Datum geplaatst: 17 februari 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Insignia Grand Sport

Hans Hummel

Mijn ervaring met Broekhuis Peugeot Enschede


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Vriendelijk en goed geholpen


  • Broekhuis Peugeot Enschede
  • Datum geplaatst: 17 februari 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Peugeot 208

Van der Plaats

Mijn ervaring met Broekhuis Ford Zeist


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Altijd fijn geholpen, netjes altijd leenauto gratis, uiteraard tank ik hen netjes af. Echte service


  • Broekhuis Ford Zeist
  • Datum geplaatst: 17 februari 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Ford Fiesta

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Harderwijk


Cijfer: 4 Beveelt ons aan


Naar ons gevoel worden we rustiger behandeld, met name de nazorg bij onze "eigen vestiging" in Dronten dan in Harderwijk. De kwaliteit is goed, daarom bevelen wij Opel Broekhuis wel aan, maar het onderbuik gevoel wat we hadden bij en na de aflevering was minder.


  • Broekhuis Opel Harderwijk
  • Datum geplaatst: 17 februari 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Zafira-A

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Zeist


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Prima, helemaal niets op aan te merken!!


  • Broekhuis Volvo Zeist
  • Datum geplaatst: 16 februari 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Volvo V60

De Veer

Mijn ervaring met Broekhuis Ford Harderwijk


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Ben goed geholpen


  • Broekhuis Ford Harderwijk
  • Datum geplaatst: 16 februari 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Ford Fusion

Van Laar

Mijn ervaring met Broekhuis Ford Veenendaal


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Prima service voor de prijs en duidelijke communicatie.


  • Broekhuis Ford Veenendaal
  • Datum geplaatst: 16 februari 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Ford Fiesta

Van Loenen

Mijn ervaring met Broekhuis Ford Amersfoort


Cijfer: 7 Beveelt ons aan


Prima geholpen aan de receptie. Slechts twee puntjes van aandacht. 1. De opmerkingen over de auto die ik op de website bij het maken van de werkplaatsafspraak zijn niet meegekomen. 2. De beoogde leenauto was nog niet binnen om 16:00. Het is voor de toekomst handig om te weten hoe laat ik in het vervolg mijn auto moet brengen om dit te voorkomen


  • Broekhuis Ford Amersfoort
  • Datum geplaatst: 16 februari 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Ford Focus

Mulder

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Epe


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


prettig en voorkomend


  • Broekhuis Opel Epe
  • Datum geplaatst: 16 februari 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Volvo V40

  • 1/1208

Mensen

Hoe dan ook helpen

Mensen

Recht in de ogen kunnen kijken

Mensen

Thuis laten komen

Contact