Broekhuis Business Services

Onderscheidend in de zakelijke markt!


Waarom BBS?

Levering van 13 automerken

Broekhuis Business Services vertegenwoordigt 13 automerken in het volume- en premium segment.

Onderhoud en reparatie

Onbezorgd rijplezier bieden zit in onze genen. Met circa 50 eigen onderhoudslocaties in Midden-, Noord-, en Oost-Nederland is er altijd wel een Broekhuis vestiging in de buurt. Hier staan gedreven technici altijd voor onze klant klaar. Op maat gemaakte onderhoudsafspraken bieden de mogelijkheid dat u en uw medewerkers kunnen profiteren van onze haal- en brengservice of passend vervangend vervoer. Wij denken graag met u mee.

Schadeherstel

Met 12 autoschadeherstelbedrijven in Midden-, Noord-, en Oost-Nederland is ook deze tak van sport altijd in de buurt. Schade rijden kan u overkomen. Een vervelend moment, waarbij u wel wat hulp kunt gebruiken. Onbezorgd rijplezier bieden betekent dat wij u mobiel houden door de inzet van passend vervangend vervoer. Kleine schades worden door Broekhuis Autoschade op locatie gerepareerd. Wel zo makkelijk.

Onze schadeherstelbedrijven

Bedrijfswageninrichting

Een bedrijfswagen is voor veel van onze klanten het rijdende gereedschap en moet daarom aan uiteenlopende eisen voldoen. Het werken op locatie vereist een mobiele werkplaats die is ingericht naar de behoeften van onze klant. En dit verschilt per branche. Carplus, onderdeel van Broekhuis, is gespecialiseerd in de inrichting van bedrijfswagens. Dit kan de inbouw van exclusieve Sortimo producten of het aanbrengen van houtbetimmering zijn. Daarnaast is Carplus gespecialiseerd in onder meer de inbouw van navigatiesystemen, alarmsystemen, audio, mobiele communicatie en ritregistratiesystemen.

Puur maatwerk waarbij wij graag met u meedenken. 

Het verzekeren van uw wagenpark

Onbezorgd mobiel zijn betekent ook transparante voorwaarden en een snelle afhandeling bij schades. Samen met Broekhuis Verzekeringen denken wij graag met u mee in een totaalverzekering voor uw gehele wagenpark. Creativiteit in denken zal hierbij moeten zorgen voor scherpe tarieven.

Neem contact met ons op

Broekhuis Business Services - ContactformulierBroekhuis Business Services - Contactformulier

Advies nodig?

We staan voor u klaar!


Stuur een bericht

Contact