Duurzaamheid bij Broekhuis


Duurzaam ondernemen is investeren in morgen

Vandaag ondernemen en investeren in morgen. Dat verstaat Broekhuis onder duurzaam ondernemen. Voor onze klanten is dit merkbaar, doordat Broekhuis authentiek is, transparant en staat voor een duurzame relatie. Met die belofte halen wij het beste uit onszelf naar boven. We maken deze doelstelling graag praktisch. Duurzaamheid is een steeds belangrijker wordend thema voor organisaties, zo ook voor Broekhuis. Als het gaat om duurzaamheid binnen Broekhuis draait het om duurzaam ondernemen door rekening te houden met de effecten van activiteiten op mens, milieu en bedrijfsvoering. We werken duurzaam ondernemen dan ook uit in drie delen: medewerkers, bedrijfsvoering en milieu.

Milieu

Dealervestigingen van Broekhuis zijn door gerichte maatregelen en beleidskeuzes namens het Instituut Voor Duurzame Mobiliteit gecertificeerd als 'erkend duurzaam'. Maar dat is niet het enige waar we mee bezig zijn als het gaat om duurzaamheid en dan met name bij het thema milieu. Houden wij ons bezig met veel verschillende zaken zoals energiemanagement, alternatieve energie (zonnepanelen) en milieumanagement. Benieuwd wat wij allemaal doen op het gebied van duurzaamheid en milieu? Lees dan snel verder.


Medewerkers

Medewerkers worden op een actieve manier aangemoedigd om zich te ontwikkelen door opleiding en training. De Broekhuis Academie biedt voor elke medewerker mogelijkheden die aansluiten bij de opleidingsbehoefte en persoonlijke ambities. Door ons in te zetten voor duurzame inzetbaarheid dragen wij bij een gemotiveerde, gezonde en productieve medewerkers. Benieuwd hoe we dit doen? Lees dan direct verder.

 


Maatschappij

In samenwerking met de Stichting Red een Kind heeft Broekhuis een project opgezet voor kansarme jongeren in Kenia en India. Per jaar worden ter plaatse 100 kansarme jongeren gericht opgeleid tot automonteur, waarmee zij een belangrijke basis leggen voor goede toekomstmogelijkheden. Maar niet alleen ‘ver weg’ zetten wij ons in voor een betere toekomst, ook dichterbij huis helpen wij graag onze medemens. Benieuwd wat Broekhuis doet voor de maatschappij? Lees dan direct verder.


Meer over Broekhuis duurzaamheidsbeleid

Contact