Fiat zakelik financieren

Zakelijk Financieren


Zakelijk Financieren

Met een zakelijke financiering rijdt u in een nieuwe Fiat zonder dat het werkkapitaal van uw bedrijf wordt aangetast. U kunt bij Fiat zakelijk Financieren kiezen tussen Financial lease en Uitgestelde betaling.

Financial Lease

Met Financial Lease heeft u als ondernemer een financiering op maat. U leent geld voor de aankoop van een Fiat en lost deze lening in maandelijkse termijnen in een door uw gekozen looptijd af. Doordat wij een maatoplossing voor u maken kijken we samen naar de hoogte van het bedrag, de looptijd, uw budget, de aanschafprijs en de verwachte gebruiksduur van de Fiat. Met deze vorm van financieren bent u economische eigenaar van de Fiat en activeert u dit op uw bedrijfsbalans.

Voordelen Financial Lease

  • U bent direct economisch eigenaar van de Fiat;
  • geen beslag op het werkkapitaal;
  • vast rentepercentage de gehele looptijd;
  • fiscale afschrijving;
  • vaste maanbedragen.

Naast de eerder genoemde vorm van Financial Lease kunt u ook kiezen voor financial Lease met slottermijn. Deze financieringsvorm heeft als enige verschil de slottermijn. Deze slottermijn is gebaseerd op de waarde van uw Fiat aan het einde van de looptijd. Na betaling van de slottermijn bent u juridisch eigenaar van de Fiat. Wanneer u kiest voor Finacial lease met een slottermijn zijn  de maandbedragen aanzienlijk lager dan zonder slottermijn.

Uitgestelde betaling

Met uitgestelde betaling rijdt u nu al in een nieuwe Fiat en betaalt u later voor uw Fiat. Bij Uitgestelde Betaling leent u een bedrag waarmee de Fiat gedeeltelijk of helemaal wordt betaald bij de aflevering van uw Fiat.

Meer informatie aanvragen

Contact