FIAT onderhoudFIAT onderhoud

Fiat onderhoud

Uw Fiat specialist in Noord-Holland.


Als officiële Fiat dealer is Broekhuis de Fiat specialist in Noord-Holland. Of u nu op zoek bent naar een vertrouwd adres voor onderhoud, reparatie of de koop van een Fiat; Broekhuis is uw vertrouwde partner. Bekijk hieronder de mogelijkheden voor onderhoud en reparatie, of maak direct een werkplaatsafspraak.

Onderhoudsmogelijkheden:

Onderhoud en reparatie aan uw Fiat

Onderhoud & reparatie

Uw Fiat is bij ons in goede handen. Met degelijk onderhoud, checks, reparatie en APK houden wij uw Fiat in topconditie. Benieuwd naar onze onderhoudsmogelijkheden voor uw Fiat?
Lees meer
FIAT APK

APK

APK is een wettelijke verplichte keuring voor uw auto. Met onze merkspecifieke kennis voeren wij de Fiat APK-keuring graag voor u uit.
Lees meer
Airco check Fiat

Airco check

Een goed werkende airco in uw Fiat verhoogt het rijplezier en de verkeersveiligheid. Om er zeker van te zijn dat de klimaatbeheersing in uw Fiat optimaal blijft, is het verstandig om uw airco regelmatig te laten controleren.
Lees meer
Fiat banden

Banden

Banden zijn het enige contact tussen uw auto en de weg. Ze zorgen voor grip onder alle weersomstandigheden en bepalen voor een groot deel het weggedrag. Goede banden bevorderen uw veiligheid op de weg en zorgen voor een verminderd brandstofverbruik.
Lees meer
Werkplaatsafspraak Fiat

Werkplaatsafspraak

Heeft uw Fiat onderhoud of reparatie nodig? Maak dan direct een werkplaatsafspraak.
Plan direct een afspraak

Contact