Broekhuis - FinancieringsvormenBroekhuis - Financieringsvormen

Financieringsvormen

Bekijk de mogelijkheden


Onze producten

Broekhuis biedt verschillende financieringsproducten aan. Onder financieringen valt ook leasing. U kunt informatie vinden over de verschillende vormen van autolease zoals; financial lease, netto operational lease en full operational lease. Via de website van Broekhuis Lease, de leasemaatschappij van Broekhuis,  kunt u direct een offerte opvragen voor een leaseauto. De offerte voor uw leaseauto is uiteraard vrijblijvend.

Huurkoop

Huurkoop is een financieringsvorm waarbij het geleende geld wordt terugbetaald in vaste maandelijkse termijnen gedurende een vooraf afgesproken aantal jaren (1 jaar; 3 jaar of 4 jaar of anders). Aan het einde van de looptijd is het gehele bedrag afgelost.

Financial lease

Financial lease is een vorm van lease die lijkt op huurkoop. De looptijd van de lease-overeenkomst is over het algemeen gelijk aan de economische levensduur van de geleasde zaak. Het economisch risico ligt hier bij de lessee, en deze neemt de zaak wel op zijn balans op. Aan het einde van de leaseperiode heeft de lessee het recht (of soms: de plicht) om het juridisch eigendom van de geleasde zaak te verwerven tegen betaling van de (lage) boekwaarde van dat moment.

Netto operational lease

Bij Netto operational lease kunt u zelf uw leasepakket samenstellen. U kunt kiezen wat u wilt uitbesteden aan de leasemaatschappij en wat u zelf wilt regelen. Het leasetarief dekt in ieder geval de kosten voor rente, afschrijving en houderschapsbelasting. De overige componenten, zoals onderhoud en verzekering kunnen naar keuze in het leasecontract worden opgenomen. U kunt dit ook in eigen beheer verzorgen. Kortom, u stelt zelf het leasepakket samen en hebt dus maximale vrijheid.

Full Operational lease

Dit is de leasevorm die in het zakelijk verkeer het meest gebruikelijk is. Het voordeel is dat u alle autokosten vooraf precies kan budgetteren en dat men alle zorgen omtrent het onderhoud en beheer uit handen geeft. Bovendien wordt er geen beslag gelegd op de liquiditeit van uw onderneming.

  • U bepaalt zelf het automerk en het type dat u wenst.
  • De auto wordt door de leasemaatschappij aangekocht en staat dus niet op uw balans.
  • Het kenteken staat op naam van de leasemaatschappij.
  • Uw financiële middelen blijven beschikbaar voor de bedrijfsvoering.
  • Het operationele gedeelte wordt geheel door de leasemaatschappij verzorgd zoals: verzekering, onderhoud, reparaties, schade-afwikkeling, houderschapsbelasting, vervangend vervoer, hulpdiensten en brandstofadministratie.
  • Het restwaarderisico aan het eind van de contractperiode ligt geheel bij de leasemaatschappij.
  • U hoeft niets te regelen of te administreren.
  • U heeft te maken met slechts één vast bedrag per maand.
Scherpe rente percentages
Advies op maat
Diverse financieringsvormen
Financieren - ContactformulierFinancieren - Contactformulier

Contact opnemen?

Heeft u een vraag, wij staan voor u klaar!


Mail ons

Contact