In 2020 zal er in een beperkte oplage van 3.000 stuks van de nieuwe MINI John Cooper Works GP op de markt komen. Deze MINI is voorbestemd voor circuitgebruik en straalt vermogen, prestaties en wendbaarheid uit. Onder de motorkap van deze razend snelle MINI ligt een 2,0-liter viercilinder turbomotor. Deze motor ligt ook in de nieuwe John Cooper Works Clubman en John Cooper Works Countryman.

Kent u nog de GP1 en GP2 uit 2006 en 2012? Deze waren het vertrekpunt voor de nieuwe MINI John Cooper Works GP. Het resultaat straalt vermogen en ongeëvenaarde prestaties uit. Een blik op deze MINI en u ziet meteen dat deze gemaakt is voor snelheid met zijn 300 pk voorwielaandrijving belooft dit puur MINI raceplezier.

MINI John Cooper Works GP op de Nürburgring

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de MINI John Cooper Works GP en wordt hij flink getest op de Nürburgring. Aan de gecamoufleerde prototypes is te zien dat de GP-uitvoering uitgebouwde wielkasten, een enorme achterspoiler en grote luchtinlaten heeft. Op de precieze specificaties en de precieze datum is het nog even wachten.

Meer weten over de MINI John Cooper Works GP?

Neem contact op


Terug

Meer nieuws

Wij hebben de nieuwe Ford Puma a...

De nieuwe Ford Puma beleefde op ...


Broekhuis is gestart met een gro...

Wij zijn gestart met een grootsc...


Onderzoek: Elektrisch te werk in...

Ford heeft een jaar geleden een ...


Eerste impressie nieuwe pand

Bekijk de allereerste beelden va...


De speciale GS Trophy 2020 outfit

Om te vieren dat Nederland voor ...


Welcome home bij Broekhuis Ford

Van 2 september tot en met 11 ok...

Categorieën

Leuke pagina?

Deel / stuur deze pagina door via:


Contact