Min 0
Max 10

Natuurlijk zijn we trots op de complimenten die we ontvangen. Daar doen we het voor! Maar zeker ook een kritische noot of soms een klacht is voor ons van wezenlijk belang. Dat geeft ons voeding en maakt het mogelijk om op een gerichte manier nog beter te worden in onze dienstverlening. Een proces dat bij ons niet stil staat.

8.9
Gebaseerd op
28.999 beoordelingen
27.938
aanbevelingen

Gemiddeld

8.9
8.446
beoordelingen

Aanschaf auto

8.9
19.081
beoordelingen

Werkplaatsbezoek

8.4
718
beoordelingen

Lease

8.9
754
beoordelingen

Schadereparatie


Review plaatsen?

Onderstaande reviews zijn enkel geschreven door Broekhuis klanten. Heeft u bijvoorbeeld een nieuwe auto gekocht of bent u bij ons in de werkplaats geweest dan ontvangt u automatisch een e-mail met een link naar onze enquete. Na het invullen van de enquete krijgt u de mogelijkheid een review te plaatsen. Reviews zijn dus altijd op basis van recente/concrete ervaringen. Dat maakt ze waardevol en geeft u een goed beeld uit de praktijk. 


Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Barneveld


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Prima service en we werden deskundig geholpen met de aankoop van onze 2e hands mokka


  • Broekhuis Opel Barneveld
  • Datum geplaatst: 23 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Mokka

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Barneveld


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Prima service en we werden deskundig geholpen met de aankoop van onze 2e hands mokka


  • Broekhuis Opel Barneveld
  • Datum geplaatst: 23 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Mokka

Tieben

Mijn ervaring met Broekhuis BMW Doetinchem


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Snel en vakkundig geholpen.


  • Broekhuis BMW Doetinchem
  • Datum geplaatst: 23 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Bmw 520D

Kluiver-Elsinga

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Emmen


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Iedere keer worden wij verrast hoe het personeel met ons meedenkt. We zijn blij met hun gastvrijheid en prettige omgang. Iedere rit is voor ons een feest.


  • Broekhuis Volvo Emmen
  • Datum geplaatst: 23 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Volvo Xc60

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Zeewolde


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Alles was goed voorbereid en stond klaar. De medewerkers van Broekhuis Zeewolde staan voor je klaar, nemen de tijd en nemen je vragen serieus.


  • Broekhuis Opel Zeewolde
  • Datum geplaatst: 23 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Grandland X

Laar

Mijn ervaring met Broekhuis Peugeot Almelo


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Zeer prettig geholpen, goede service en erg vriendelijk!


  • Broekhuis Peugeot Almelo
  • Datum geplaatst: 23 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Peugeot 206+

Roos

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Hoogeveen


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Prima geholpen bij receptie. Monteur heeft mij opgehaald, Jordi Frijlink . Keurig op tijd en netjes . Reed rustig .


  • Broekhuis Volvo Hoogeveen
  • Datum geplaatst: 23 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Volvo S40

Babette Imbrogiano

Mijn ervaring met Broekhuis Peugeot Almelo


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Ik ben vriendelijk geholpen voor de APK van onze Peugeot.


  • Broekhuis Peugeot Almelo
  • Datum geplaatst: 23 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Peugeot 308

Van Tuil

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Deventer


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


prettig en zorgzaam


  • Broekhuis Opel Deventer
  • Datum geplaatst: 23 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Astra

Van Tuil

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Deventer


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


prettig en zorgzaam


  • Broekhuis Opel Deventer
  • Datum geplaatst: 23 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Astra

Van Tuil

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Deventer


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


prettig en zorgzaam


  • Broekhuis Opel Deventer
  • Datum geplaatst: 23 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Astra

Fortuin

Mijn ervaring met Broekhuis Occasioncenter Steenwijk


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Een warm welkom ervaren en veel informatie gekregen over de auto waarvoor we belangstelling hadden. Deze met vol vertrouwen gekocht.


  • Broekhuis Occasioncenter Steenwijk
  • Datum geplaatst: 23 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Dacia Sandero

Krabbenborg

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Elst


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Na een leuke ontvangst werd ik perfect geholpen bij de aflevering van mijn nieuwe Leaseauto!


  • Broekhuis Opel Elst
  • Datum geplaatst: 23 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Astra Sports Tourer

van Twillert

Mijn ervaring met Broekhuis Ford Nijkerk


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Ik ben prettig geholpen bij de receptie. Snelle uitvoer van de werkzaamheden.


  • Broekhuis Ford Nijkerk
  • Datum geplaatst: 23 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Ford Ka

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Harderwijk


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Stipt op tijd


  • Broekhuis Opel Harderwijk
  • Datum geplaatst: 23 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Corsa

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Apeldoorn


Cijfer: 7


Prettig geholpen maar die leenfietsen dat moet echt anders. Koop een stel goede fietsen met versnellling of anders electrishe fietsen


  • Broekhuis Opel Apeldoorn
  • Datum geplaatst: 23 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Corsa-E

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Doornspijk


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Wij zijn prettig geholpen door Patrick


  • Broekhuis Opel Doornspijk
  • Datum geplaatst: 23 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Astra Sports Tourer+

Lentfert

Mijn ervaring met Broekhuis Peugeot Hengelo


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Ben zeer tevreden over de werkwijze én service van Broekhuis. Echter, ik vindt dat de prijzen van simpele "onderhoudsbeurten" fors duurder zijn geworden.


  • Broekhuis Peugeot Hengelo
  • Datum geplaatst: 23 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Peugeot 308

Lansink

Mijn ervaring met Broekhuis Peugeot Enschede


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Prettig geholpen


  • Broekhuis Peugeot Enschede
  • Datum geplaatst: 23 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Peugeot 108

Van den berg

Mijn ervaring met Broekhuis Peugeot Almere


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Het was erg druk ivm vakantie tijd maar ze hebben mij toch zo snel als mogelijk geholpen. mijn auto was eerder klaar als gepland pretje af .


  • Broekhuis Peugeot Almere
  • Datum geplaatst: 23 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Peugeot 207

  • 1/1450

Mensen

Hoe dan ook helpen

Mensen

Recht in de ogen kunnen kijken

Mensen

Thuis laten komen

Contact