Min 0
Max 10

Natuurlijk zijn we trots op de complimenten die we ontvangen. Daar doen we het voor! Maar zeker ook een kritische noot of soms een klacht is voor ons van wezenlijk belang. Dat geeft ons voeding en maakt het mogelijk om op een gerichte manier nog beter te worden in onze dienstverlening. Een proces dat bij ons niet stil staat.

8.8
Gebaseerd op
25.949 beoordelingen
25.015
aanbevelingen

Gemiddeld

8.9
7.494
beoordelingen

Aanschaf auto

8.8
17.034
beoordelingen

Werkplaatsbezoek

8.4
667
beoordelingen

Lease

8.9
754
beoordelingen

Schadereparatie


Review plaatsen?

Onderstaande reviews zijn enkel geschreven door Broekhuis klanten. Heeft u bijvoorbeeld een nieuwe auto gekocht of bent u bij ons in de werkplaats geweest dan ontvangt u automatisch een e-mail met een link naar onze enquete. Na het invullen van de enquete krijgt u de mogelijkheid een review te plaatsen. Reviews zijn dus altijd op basis van recente/concrete ervaringen. Dat maakt ze waardevol en geeft u een goed beeld uit de praktijk. 


Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Deventer


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Altijd prettig geholpen en nooit het gevoel gehad dat ik werd getild omdat er zaken werden vervangen die niet hoefden worden vervangen


  • Broekhuis Opel Deventer
  • Datum geplaatst: 24 april 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Crossland X

Wolf

Mijn ervaring met Broekhuis Ford Epe


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Goed advies, eerlijke prijs en duidelijke afspraken. Top bedrijf. Aanrader.


  • Broekhuis Ford Epe
  • Datum geplaatst: 24 april 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Land Rover Range Rover Evoque

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis BMW Doetinchem


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Aankoop auto tegen uitstekende prijs/kwaliteit verhouding!


  • Broekhuis BMW Doetinchem
  • Datum geplaatst: 24 april 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Bmw X1 Sdrive20i

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Apeldoorn


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


wij zijn goed geholpen door de verkoper van onze nieuwe opel


  • Broekhuis Opel Apeldoorn
  • Datum geplaatst: 24 april 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Grandland X

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Ford Epe


Cijfer: 4


Prettig geholpen bij de verkoop. Daarna knudde.


  • Broekhuis Ford Epe
  • Datum geplaatst: 24 april 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Hyundai I20


Broekhuis

Wij betreuren het dat u onze service op deze manier ervaren heeft, wij begrijpen dat het erg vervelend is dat er door een fout in onze administratie een dubbele onterechte aanmaning gestuurd is. Op het moment dat u de eerste brief gekregen had, hebben wij u aangegeven dat u deze als niet verzonden mocht beschouwen aangezien u uiteraard het bedrag volledig voldaan had. Helaas konden wij u vandaag telefonisch niet bereiken om een toelichting hierop te geven. Graag zouden wij met u in contact komen om het een en ander uit te leggen om zo hopelijk u weer tevreden kunnen stellen.


  • Datum geplaatst 24 april 2019

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Ik ben uitstekend tevreden met de behandeling door het personeel in de Ford garage Zeist!


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 24 april 2019
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Ford Fiesta

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Harderwijk


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Werd tijdig geïnformeerd over extra kosten.


  • Broekhuis Volvo Harderwijk
  • Datum geplaatst: 24 april 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Volvo V60

H H van Kampen

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Doetinchem


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Ik ben zeer prettig geholpen


  • Broekhuis Opel Doetinchem
  • Datum geplaatst: 24 april 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Astra

Verheul

Mijn ervaring met Broekhuis Ford Meppel


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Merel is een super sympathieke verkoper en heeft me zo lief en leuk geholpen. We hadden binnen no time een deal en ze heeft alles heel fijn voor me geregeld.


  • Broekhuis Ford Meppel
  • Datum geplaatst: 24 april 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Ford Fiesta

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Emmen


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Prima service, ook after sales


  • Broekhuis Volvo Emmen
  • Datum geplaatst: 23 april 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Seat Ibiza

J.M.Boer

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Doetinchem


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Ik ben prettig geholpen en dik tevreden met de jaarlijkse beurt en keuring.


  • Broekhuis Opel Doetinchem
  • Datum geplaatst: 23 april 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Corsa-B

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Hoogeveen


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Goed geholpen door de verkopers, in alle filialen waar ik ben geweest (emmen,hogeveen,assen,groningen). Proefrit was nooit een probleem ook het klaarzetten van meerder auto's ging erg goed. Altijd netjes te woord gestaan. Super. Aftersales, door dat het wat drukker was niet altijd de mogelijkheid om direct antwoord te krijgen via whatsapp, telefoon of mail. Wel altijd een antwoord gekregen maar wel iets later.


  • Broekhuis Volvo Hoogeveen
  • Datum geplaatst: 23 april 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Volvo V70

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Harderwijk


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Zeer klantgericht en plezierig bedrijf!


  • Broekhuis Volvo Harderwijk
  • Datum geplaatst: 23 april 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Volvo Xc60

De Rijk E/V van Weerlee

Mijn ervaring met Broekhuis Peugeot Almere


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Ik ben zeer tevreden over de medewerkers van Broekhuis, zowel aan de balie en de heerlijke koffie om te wachten met een krant


  • Broekhuis Peugeot Almere
  • Datum geplaatst: 23 april 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Ford Ka

Albers

Mijn ervaring met Broekhuis Ford Harderwijk


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Netjes en correct behandeld.


  • Broekhuis Ford Harderwijk
  • Datum geplaatst: 23 april 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Ford Focus

Vissia

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Lelystad


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Een prima ervaring.


  • Broekhuis Opel Lelystad
  • Datum geplaatst: 23 april 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Volvo V60 Plug In Hybrid

Schut

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Lelystad


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Wij zijn erg goed en prettig geholpen door Christiaan Koopman, een hele fijne verkoper.


  • Broekhuis Opel Lelystad
  • Datum geplaatst: 23 april 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Peugeot 208

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Doetinchem


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


concreet, meedenkend en vlot.


  • Broekhuis Opel Doetinchem
  • Datum geplaatst: 23 april 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Citroen C4 Cactus

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Doetinchem


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


concreet, meedenkend en vlot.


  • Broekhuis Opel Doetinchem
  • Datum geplaatst: 23 april 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Citroen C4 Cactus

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Groningen


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Onder het genot van een kop koffie een uurtje rustig werken en mijn auto was weer klaar voor de volgende 30.000 km


  • Broekhuis Volvo Groningen
  • Datum geplaatst: 23 april 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Volvo Xc40

  • 1/1298

Mensen

Hoe dan ook helpen

Mensen

Recht in de ogen kunnen kijken

Mensen

Thuis laten komen

Contact