Broekhuis

Ford Ka+

De nieuwe Ford Ka+; zuinig, klein in prijs en groots in comfort. De Ka+ is compact maar biedt voldoende ruimte aan vijf volwassenen. Hij beschikt over een indrukwekkende reeks slimme technologieën, stuk voor stuk ontworpen om het leven van u eenvoudiger te maken. De Ka+ biedt verder wendbare en prettige rijeigenschappen en garandeert veiligheid voor u en uw passagiers dankzij slimme veiligheidsvoorzieningen.

Tijdelijk profiteert u van € 1.956,- registratievoordeel bij aanschaf van een nieuwe Ford Ka+ Trend Ultimate uit de voorraad. De Ka+ is onder andere voorzien van de volgende opties:

  • 15" lichtmetalen velgen
  • Airconditioning
  • Elektrisch bedienbare ramen voor en achter
  • Parkeersensoren achter
  • Verwarm- en inklapbare buitenspiegels

Interesse in de Ford Ka+ Trend Ultimate? Vraag direct een proefrit aan of kom langs bij één van onze Broekhuis Ford vestigingen. 


Wilt u meer weten, een proefrit maken, inruilvoorstel ontvangen of een taxatie van uw eigen auto laten maken? Dat is geen enkel probleem. Wij staan voor u klaar en helpen u graag.

Natuurlijk ontvangt u een kopie van uw bericht per mail en uiteraard worden uw persoonsgegevens niet gebruikt voor andere commerciële doeleinden. Graag tot ziens bij Broekhuis!

 

Broekhuis borgt uw privacy

Advies nodig?

Wij helpen u verder!


Advies nodig?

Contact