Broekhuis

Met de komst van de nieuwe Focus Active is de Ford Focusfamilie compleet. De nieuwe Focus Active heeft een robuuste look. De Active is leverbaar als ruime vijfdeurs hatchback, maar wanneer u echt op zoek bent naar een zee aan ruimte, kies dan voor de Wagon. Met de nieuwe Focus Active kunt u alle kanten op! Een avontuurlijke vakantie, sportief weekend of ruig uitstapje voor de boeg? Elke uitvoering van de Active is super veelzijdig en biedt alle ruimte voor uw avonturen.

Robuust en veelzijdig

Dankzij de opvallende styling kenmerken van zowel het interieur als het exterieur oogt deze crossover robuust. Opvallende exterieur kenmerken zoals de donkerere grille en in de opvallende carrosserie-elementen, die van de voorbumperlip, via de wielbogen en het zijprofiel naar de achterkant lopen onderstrepen het veelzijdige en robuuste karakter. Vanbinnen beschikt deze crossover over een hoogwaardige uitstraling met kenmerkende interieurdetails voor de Active. Denk hierbij aan de speciale active-instaplijsten, felgekleurde elementen op het dashboard maar ook aan de stevige stoelen met opvallende Active-bekleding.

Uiteraard beschikt de Ford Focus Active over de nieuwste communicatie- en entertainmenttechnologieën van Ford. Maar ook zit deze crossover vol met allerlei technologische snufjes die het rijden in deze auto nog comfortabeler en prettiger maken. Qua rijdynamiek zit u ook helemaal goed, dankzij de vergrote bodemspeling en het op maat gemaakte chassis beschikt deze Ford over toonaangevende rijdynamiek en fantastische prestaties op slecht wegdek.

Motoren

De motoren bestaan uit een aantal zuinige en krachtige motoren variërend van 1.0-liter en 1.5-liter EcoBoost-benzinemotoren (tot 150 pk) en Fords 1.5-liter EcoBlue-dieselmotor (120 pk).  Daarnaast kunt u uiteraard kiezen uit een handgeschakelde zesversnellingsbak of een automatische transmissie met acht versnellingen.

Benieuwd naar dit nieuwe model? Kom langs in een van onze showrooms en ontdek direct de complete Focus-familie.


Terug

Meer nieuws

Check, check, Ford Video Check!

Wat doet onze monteur tijdens ee...


Ford gaat elektrisch

Tijdens het Go Further evenement...


Ford en Volkswagen breiden samen...

12 juli 2019 verkondigden Ford M...


Plastic flessen worden vloermatten

Ford heeft een slimme manier gev...


Goed voorbereid op reis met Ford

Kom nu naar onze werkplaats en l...


Europese introductie Ford Explor...

Amerika’s bestverkochte SUV komt...

Categorieën

Leuke pagina?

Deel / stuur deze pagina door via:


Contact