Broekhuis

Wat doet onze monteur tijdens een apk of onderhoudsbeurt aan uw auto? Welke aandachtspunten komt hij tegen en wat raadt hij u aan om te vervangen? Dit en meer krijgt u nu persoonlijk van de monteur te horen via de Ford Video Check.

Bij Broekhuis Ford wordt uw auto of bedrijfswagen altijd onderhouden en gerepareerd door merkspecialisten. Zo voldoen onze werkplaatsen aan de hoogste technische- en kwaliteitsstandaarden en wordt uw voertuig tijdens een apk gekeurd op verkeersveiligheid, uitstoot en documentatie.

Om het voor de klant, die tegenwoordig wel enig verstand van auto’s heeft maar vaak geen expert is, inzichtelijk te maken wat er voor kosten gemaakt worden. Zo kijkt u als klant mee met de monteur die uw voertuig onderhoudt of keurt voor de apk. In de video legt hij kort en duidelijk uit wat hij tegenkomt en wat eraan gedaan kan worden.

Voorbeeld

Stel: uw remschijven zijn nog net dik genoeg maar zijn eigenlijk wel aan vervanging toe. Wanneer de monteur dit constateert, dan laat hij het in de video zien met behulp van een meetinstrument. Daarbij geeft hij ook vakkundig advies. Aan de hand van deze video kunt u dan met enige kennis van zaken afwegen of u wel of geen remschijven laat vervangen.

Dankzij deze transparante manier van informatie delen, weet u als klant beter wat voor keuzes u maakt. Ook worden de kosten inzichtelijk gemaakt dankzij een heldere en persoonlijke video.


Terug

Meer nieuws

Onderzoek: Elektrisch te werk in...

Ford heeft een jaar geleden een ...


Welcome home bij Broekhuis Ford

Van 2 september tot en met 11 ok...


Ford gaat elektrisch

Tijdens het Go Further evenement...


Ford en Volkswagen breiden samen...

12 juli 2019 verkondigden Ford M...


Plastic flessen worden vloermatten

Ford heeft een slimme manier gev...


Goed voorbereid op reis met Ford

Kom nu naar onze werkplaats en l...

Categorieën

Leuke pagina?

Deel / stuur deze pagina door via:


Contact