Broekhuis
Ford garanties

Kies zelf uw service en zekerheden

Broekhuis afleverservice of Ford A-1 garantie?

Wat past bij u?

Bij Broekhuis (officieel Ford dealer) kunt u uw gebruikte Ford occasion op verschillende manieren kopen. U kunt de auto direct meenemen voor het bedrag waarvoor deze aangeboden wordt, met A-1 occasion label of met A-1 Star Collection label. Kortom, u koopt de auto 'rijklaar' voor het bedrag waarvoor deze aangeboden wordt of kiest er voor om extra service en zekerheden aan te schaffen door middel van een Ford A-1 label. U kiest wat bij u past. Met het toevoegen van een Ford Garantie label bent u verzekerd van jarenlang rijplezier. Bij elke kunt u precies zijn wat de verschillen zijn tussen deze mogelijkheden en wat u van Broekhuis mag verwachten. 

Start met zoeken

De zekerheden van A-1 Star Collection

Kiest u voor A-1 Star Collection, dan krijgt u boven op de zekerheden van A-1 occasion: ​

12 maanden garantie

Uw official Ford dealer staat in voor een perfecte staat van onderhoud. De techniek en het uiterlijk van de auto worden aan een strenge inspectie volgens Ford normen onderworpen. Indien over de betrouwbaarheid ook maar de geringste twijfel bestaat, zal de official Ford dealer dit gebrek herstellen voordat de auto te koop wordt aangeboden. Uiteindelijk krijgt u een auto waarop uw official Ford dealer met een gerust hart 12 maanden garantie geeft. Een garantie die met gemak veelomvattend genoemd kan worden.

Checklist volgens Ford standaards

Het spreekt voor zich dat de official Ford dealer de auto minutieus keurt voordat hij wordt opgenomen in de A-1 Star Collection. Dat strenge keuren gebeurt op twee fronten. Optisch en technisch. Zowel van binnen als van buiten moet de auto er als nieuw uitzien. Alleen de kilometerstand verraadt dat de auto gebruikt is. Technisch ondergaat de auto altijd dat onderhoud waaraan hij op dat moment toe is. Vaak krijgt de auto voor de zekerheid de grote onderhoudsbeurt. Want uw official Ford dealer wil de zekerheid dat u tevreden bent.

14 dagen omruilgarantie

Een Ford uit de A-1 Star Collection is een zekere koop. Toch belooft de official Ford dealer u dat hij altijd binnen 14 dagen (of 1.000 km) mag worden omgeruild als er maar een spoor van ontevredenheid bestaat. U kiest een andere auto van minimaal dezelfde waarde en betaalt alleen de overschrijvingskosten en het omzetten van eventuele accessoires. Voor de afgelegde kilometers betaalt u een geringe vergoeding.


Vragen?

Wij staan voor u klaar!Advies nodig?

Contact