Broekhuis

Pechhulp

Heeft u pech met uw Ford?


Wanneer u een Ford rijdt is dit dankzij de speciale pechhulpservice geen probleem. Met Ford Assistance kunt u met een gerust hart de weg op. Wanneer u pech krijgt dan wordt het defect aan uw auto in de meeste gevallen ter plekke gerepareerd. Mocht het niet mogelijk zijn om het probleem met uw Ford op te lossen dan wordt uw auto gratis naar een Ford dealer binnen een straal van 50 km gesleept.

Ford Assistance Nederland: 0800-7673673  of in het buitenland: +31 70 7703 777

Voordelen

De voordelen van Ford Assistance op een rij:

✓  24/7 door heel Europa direct hulp bij pech onderweg

✓  U wordt altijd geholpen door Ford specialisten

✓  Een vergoeding voor vervangend vervoer,  geldig voor elke bestuurder

✓  In sommige gevallen worden zelfs de reis- en overnachtingskosten vergoed.

Ford Assistance is gratis tot de eerste onderhoudsbeurt  of maximaal 12 maanden. Mocht u langer gebruik willen maken van Ford Assistance is het van belang dat het periodieke onderhoud van uw auto wordt gedaan bij een Ford dealer. Ford Assistance wordt dan bij elke onderhoudsbeurt kosteloos verlengd.

Ford Assistance Gold

Wilt u zich nooit meer zorgen maken over uw Ford onderweg dan is Ford Assistance Gold dé service voor u. Bij elke onderhoudsbeurt verlengt Ford gratis de Ford Assistance Gold, zelfs tot levenslang. Naast de voordelen die u bij Ford Assistance heeft, geeft Ford Assistance Gold u het extra voordeel dat de mobiliteit van uw caravan of bagage-aanhangwagen ook gegarandeerd is.

Voor de algemene voorwaarden zie Ford.nl.

Contact