Broekhuis
Ford onderhoudFord onderhoud

Ford Onderhoud

Bij ons is uw Ford in goede handen!


Plan een werkplaatsafspraak

Uw Ford onderhouden bij Broekhuis

Het goed onderhouden van uw auto is erg belangrijk voor uw veiligheid en die van uw passagiers. Daarnaast verlengt het ook de levensduur van uw Ford en verbetert het de rijprestaties. Een grote of kleine beurt zijn begrippen die u waarschijnlijk wel kent. Deze begrippen zijn helaas niet erg helder daarom spreken wij bij Broekhuis van passend onderhoud.

Maak kennis met de digitale werkplaats van Broekhuis. Check IT zorgt voor meer transparantie en overzicht in het onderhouds- of reparatieproces. In onderstaand filmpje laten wij u graag kennismaken met het innovatieve Check IT.

De verschillende onderhoudsmogelijkheden

Om u Ford in topconditie te houden heeft u bij Broekhuis de keuze uit Ford Economy Service, Broekhuis Jaarbeurt of het Ford onderhoudsprogramma. Alle drie de programma’s hebben hun eigen specifieke voordelen, maar welk programma u ook kiest uw Ford wordt goed onderhouden.

Ford Economy Service voor slechts € 155,- (personenauto's) en € 199,- excl. BTW (bedrijfswagens)
Met Ford Economy Service heeft u een extra voordelig onderhoudsprogramma voor auto’s en bedrijfswagens van vijf jaar en ouder. Dit programma wordt alleen uitgevoerd door officiële merkdealers.  Mocht u uw auto of bedrijfswagen niet bij een erkende merkdealer gekocht hebben dan kunt u toch bij Broekhuis terecht om dit voordelige onderhoudsprogramma te laten uitvoeren. Voor slechts € 155,- blijft de kwaliteit van u auto gewaarborgd en weet u zeker dat u veilig de weg op kunt. Voor bedrijfswagens geldt een prijs vanaf € 199,- excl. BTW.  

Broekhuis Jaarbeurt vanaf €199,-
Bij Broekhuis hebben wij naast de Ford Economy Service ook een speciale jaarbeurt ontwikkeld voor uw Ford van drie jaar of ouder en wanneer u minder rijdt dan 20.000km per jaar. Bij deze jaarbeurt wordt uw Ford op dertig belangrijke punten gecheckt zodat u zeker weet dat u veilig rijdt in uw Ford. De Vanafprijs voor de Broekhuis Jaarbeurt geldt voor de Ford Ka voor alle andere modellen geldt een prijs vanaf € 239,-. 

Ford onderhoud vanaf €199,-
Bij Ford Onderhoud wordt u auto in topconditie gehouden ongeacht het bouwjaar en het aantal km per jaar. Wilt u altijd 100% originele onderdelen en een uitgebreide controle volgens fabrieksschema dan moet u voor Ford onderhoud kiezen. Daarnaast wordt bij dit onderhoud Ford Assistance Gold gratis verlengd tot de volgende onderhoudsbeurt. Ford Assistance Gold is 24/7 pechhulp van Ford binnen Europa. 

  Ford Economy Service Broekhuis Jaarbeurt Ford Onderhoud
Leeftijd voertuig > 5 jaar > 3 jaar alle bouwjaren
Aantal KM's per jaar

max. 7.500 km per jaar

max. 20.000 km per jaar

ongeacht km per jaar

Prijs

vanaf € 155,- (personenauto's) en € 199,- excl. BTW (bedrijfswagens)

vanaf € 199,-  (Ford KA) overige modellen vanaf €239,-.

vanaf € 199,- 

Hoeveel waarde hecht u aan een betrouwbare auto

normaal

veel

veel

Behoud restwaarde

+

+++

+++

Behoud fabrieksgarantie

n.v.t.

n.v.t.

ja (tot 2 jaar)

Pechhulp

nee

Ja, 24/7 binnen heel europa

Ja, 24/7 binnen heel europa

Pechhulp in woonplaats

nee

ja

nee

APK

nee

ja

nee

Onderdelen

Goedkoopst mogelijke oplossing

Keuze uit originele onderdelen of het beste alternatief

100% originele onderdelen

Wat doen we? 

Kleine controle, hoogst noodzakelijke wordt vervangen

Uitgebreide controle, alles wat versleten is wordt vervangen

Uitgebreide controle waarbij onderdelen volgens fabriekschema vervangen worden

 

Meer info

Meer info

Meer info

Contact