Broekhuis
Ford reparaties

Ford reparaties

Voordelige Ford reparaties bij Broekhuis


Maak een werkplaatsafspraak

Bij Ford bieden wij via Ford Motorcraft services een aantal reparaties en onderdelen tegen zeer scherpe prijzen. Alle prijzen zijn inclusief onderdelen en arbeidskosten, is wel zo helder en transparant voor u!

Airco Service voor slechts €125,-
Bij Broekhuis kunt u gebruik maken van de speciale Ford Motorcraft Airco Service, speciaal voor uw Ford van vijf jaar of ouder.  De airco blijft voor slechts €125,- in topconditie. Een regelmatige controle van uw airco zorgt voor een gezond klimaat en voorkomt een negatief effect op uw brandstofverbruik.

Accu
Wist u dat de meeste pechgevallen langs de weg te maken hebben met de accu van uw auto? De accu is een soort batterij, die opgeladen wordt tijdens het rijden. De accu zorgt dat de verlichting, de ruitenwissers, de radio en de startmotor werkt.

Remschijven
Goed kunnen remmen is natuurlijk belangrijk voor de verkeersveiligheid. Daarom is het van groot belang om regelmatig de remschijven van uw Ford te laten controleren bij Ford Broekhuis.

Distributieriem
Het centrale onderdeel is uw Ford is de distributieriem, deze is continu in beweging en daardoor onderhevig aan slijtage. Zorg dat u tijdig uw distributieriem vervangt om zo hoge kosten te voorkomen.

 

Contact